10 jaar GroeNoord

8 juni 2021

GroeNoord bestaat 10 jaar. Wat in 2011 begon als de fusie van drie familiebedrijven, samengebracht door een gedeelde passie voor het groen-geel, is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een vooruitstrevend mechanisatiebedrijf. De tijd is voorbijgevlogen en zowel de sector als het bedrijf hebben zich enorm ontwikkeld.

Tien jaar geleden was gebruik van gps nog niet standaard, terwijl het vandaag de dag niet meer weg te denken is uit de landbouw. Hadden we in 2011 ooit kunnen denken dat tien jaar later de vraag naar elektrisch materiaal al meer vanzelfsprekend dan een uitzondering zou zijn in de Tuin & Park-machines?

In tien jaar tijd zien we een marktontwikkeling in de aanschaf van machines ‘van bezit naar gebruik’, een verschuiving naar operational lease. En was het eerst alleen nog een voorspelling dat de vraag naar huurvormen zou groeien, inmiddels berekenen we snel en nauwkeurig de kosten per draaiuur van een nieuwe trekker. Dan is er natuurlijk nog de schaalvergroting van agrarische bedrijven die de laatste jaren gaande is, maar ook die van gemeenten door gemeentelijke herindelingen die vraagt om intensieve samenwerking op regionaal niveau.

Tinnen jubileum

Er is de afgelopen tien jaar samen gebouwd aan de stabiele en toekomstgerichte organisatie die er vandaag de dag staat. De drie familiebedrijven begonnen met ieder tien tot vijftien medewerkers en inmiddels is GroeNoord uitgebreid naar bijna 300 medewerkers. De specialisaties FarmSight en RentNoord zijn ontwikkeld, de groei naar 19 vestigingen in 6 provincies, verhuizingen naar moderne panden en onze geprofessionaliseerde Service.

Vooruit

We blijven kijken naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen, want onze branche is voortdurend in ontwikkeling. De moderne land-, tuinbouw en veeteelt vereist steeds meer specialistische kennis van onze klant, van u. En we begrijpen dat uw behoefte aan specifieke ondersteuning groeit. Wij bieden die ondersteuning in uw bedrijfsvoering, zodat we u kunnen ontzorgen. Nu en in de toekomst.

Zonder onze medewerkers, klanten, leveranciers, servicepartners en relaties was het voor ons niet mogelijk om te groeien tot de organisatie die wij vandaag de dag zijn. Bedankt voor de uitdagingen en het vertrouwen in GroeNoord.

Onze Mensen Onze Kracht
GroeNoord

Ander nieuws

Mei 2022

12 mei 2022

Kom naar de open dag in Emmeloord

6 mei 2022

Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

April 2022

14 april 2022

Ontdek de nieuwe Toyota Traigo 80

14 april 2022

De CEORA zorgt voor een nieuw tijdperk voor commercieel grasonderhoud

8 april 2022

RentNoord vloot uitgebreid met extra Giant machines

Alle nieuwsberichten