Allround Monteur, GroeNoord Raalte

Overijssel - Allround monteur

Passie voor landbouw- en veehouderijmachines

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, en hebben 19 vestigingen in 6 provincies. De provincie Overijssel investeert in de toekomst van de landbouwsector met subsidies voor innovatieve landbouw. De vestiging Raalte ligt in de prachtige regio Salland. Een regio in beweging met interessante agrarische ontwikkelingen voor onze professionele vestiging Landbouw en Tuin & Park in Raalte.

 

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. GroeNoord is bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Het vakkundige monteursteam van GroeNoord heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houden zij zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouw- en tuin en park-machines, zodat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen.

Allround Monteur

Raalte (38 uur p/w)

 

Als Allround Monteur heb je een passie voor landbouw- en veehouderijmachines van A-merken als John Deere. Met je technische kennis zit het dus wel goed (met je kennis voor de Engelse taal overigens ook, want het technische onderhoud en de communicatie met John Deere is in het Engels). Met jouw ruime ervaring hou jij je bezig met al het technisch onderhoud, de reparaties, het diagnosticeren en verhelpen van storingen op alle machines en werktuigen die voorbijkomen. Samen met het hele team – monteurs, vertegenwoordigers, magazijnmedewerkers en de chef werkplaats – ben je gemotiveerd om de beste service te verlenen. Je bent iemand met een open houding. Problemen zijn uitdagingen, je bent oplossingsgericht en flexibel. GroeNoord biedt je alle kans om je verder te ontwikkelen en je hebt doorgroeimogelijkheden. Een mooie functie dus!

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Vestiging overstijgend storingsdienstrooster waardoor je minder vaak dienst draait
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

 

Ben jij klantgericht en lijkt het jou interessant om bij het dynamische GroeNoord Raalte te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze P&O Manager, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
 • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
 • Goede kennis van de Engelse taal

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Allround Monteur, GroeNoord Raalte?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl