Allround Monteur, locatie Oude Pekela

Groningen - Monteur landbouw

Monteurswerk is vakwerk

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 15 vestigingen in vier provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen: Landbouw, Industrie en Tuin & Park. In Oost-Groningen, waar veengebied is omgevormd tot uitgestrekt landbouwgebied, is GroeNoord Oude Pekela dé mechanisatiespecialist voor de akkerbouw.

Onze Mensen Onze Kracht

De machines en producten zijn van ons hoofdmerk John Deere en van andere kwalitatief hoogwaardige premiummerken als AVR, Lemken en Vicon. Het deskundige onderhoud aan deze machines voeren onze monteurs in de werkplaats én bij de klant op locatie uit. Het team in Oude Pekela heeft veel vakkennis en spreekt de taal van onze klanten. Vanwege de aanhoudende vraag, en omdat we service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Allround Monteur (m/v)

Oude Pekela (1 fte)

 

Als Allround Monteur met een brede basiskennis in de landbouwmechanisatie ben je een mooie aanvulling op ons jonge team. Wil je je daarbij specialiseren in AVR-machines? Dan is dat een must. Een groot deel van het werk dat we voor onze klanten uitvoeren is aan poot-, rooi- en inschuurmachines. Doordat jij ervoor zorgt dat klanten het optimale uit hun machine kunnen halen, kunnen klanten met een gerust hart hun kostbare oogst veilig inschuren. In deze monteursfunctie geniet je veel vrijheid; je hebt veel klantcontact en neemt zelfstandig beslissingen. Dat betekent ook dat er een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid van je wordt verwacht. Bij GroeNoord krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Wordt dit jouw nieuwe baan? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Oude Pekela te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en deze te verhelpen
  • Goede kennis van de Engelse taal i.v.m. technisch onderhoud en communicatie met John Deere.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Allround Monteur, locatie Oude Pekela?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl