Allround Monteur, Oogstmachines, Goor/Hengelo

Overijssel / Gelderland - Monteur Oogstmachines

Kennis, kunde en slagkracht

Oogstmachines, apparatuur die gebouwd is om prestaties te leveren met de snelheid en efficiëntie die in de landbouw nodig is voor een succesvolle oogst. Een agrariër of loonwerker kan zich niet permitteren dat z’n machine ermee ophoudt tijdens de topdrukte van het oogstseizoen. Om de betrouwbaarheid van persen, combines en met name de hakselaars te garanderen, wordt het onderhoud gedaan door een vakkundige team. Jan de Winkel gaat verder als GroeNoord. Een nieuwe naam, een vertrouwd gezicht met dezelfde kennis. Mechanisatiebedrijf GroeNoord is als John Deere-dealer al jaren actief in deze branche.

 

Onze Mensen Onze Kracht

Met 19 vestigingen in zes provincies bedient GroeNoord klanten vanuit de afdelingen Landbouw, Industrie en Tuin & Park. Jan de Winkel/GroeNoord Goor en Hengelo (Gld) liggen in een gemengd landbouwgebied. Alle monteurs hebben voldoende vakkennis en omdat die kennis altijd up-to-date is, spreken ze de taal van onze klanten. Onze kracht zit ‘m in onze mensen. De vestigingen Goor en Hengelo (Gld) zijn ambitieus én groeiend. De werkzaamheden rondom hakselaars nemen toe en daarom willen we het team van monteurs verbreden met kennis, kunde en slagkracht. We zijn op zoek naar een:

 

Allround Monteur, specialisme Oogstmachines (m/v)

Voor de vestigingen Goor en Hengelo (Gld) (1 fte)

 

Bij een storing of reparatie aan een machine, zorg jij, met een goed uitgeruste servicebus, dat het materiaal snel weer draait. Hakselaars, persen en combines vind je veel bij de loonwerkers. Dat betekent dat je een stressbestendige alleskunner bent. Dat je kunt improviseren, flexibel en gedreven bent en je geen 9-tot-5-mentaliteit hebt. Je bent welbespraakt en hebt een open houding. Kortom: je voelt je thuis in deze wereld. Hakselaars staan bij jou voorop, maar heb je ook nog handigheid met trekkers, GPS en andere werktuigen? Dat komt goed van pas in de winterperiode. Een mooie, zelfstandige baan dus, waarnaast je ook nog alle kans krijgt je verder te ontwikkelen middels opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het erop dat deze uitdagende, specialistische baan bij Jan de Winkel/GroeNoord Goor of Hengelo (Gld) jou op het lijf is geschreven? Dan willen wij jou wel eens ontmoeten! Kijk of je voldoet aan de specifieke functie-eisen* en stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • Goede kennis van de Engelse taal
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en gemotiveerd deze te verhelpen
  • Klantgericht en flexibel
  • Samenwerken en communicatief vaardig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Heb jij net als ons een passie voor Hakselaars? Kom dan ons Hakselteam in Smilde versterken! Ga naar www.groenoordbv.nl om de volledige vacature te bekijken. #OnzeMensenOnzeKracht #passievoorhakselaars

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Allround Monteur, Oogstmachines, Goor/Hengelo?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl