AVR Landbouwmachines

AVR is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor alle fases van de aardappelproductie. Zo zijn er machines voor grondbewerking, poten, loofklappen, maar ook voor het rooien en inschuren van de aardappels. AVR ontwerpt gebruiksvriendelijke machines met hoogwaardige 3D systemen. Een typische AVR-machine heeft lage onderhoudskosten, een lange levensduur en optimale prestaties.

Uw AVR specialist GroeNoord

De verkoop en service van de gerenommeerde AVR-machines verzorgt GroeNoord vanuit alle zes de noordelijke provincies. Bent u ge├»nteresseerd in een van onderstaande machines? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Grondbewerking

Grondbewerkingsmachines van AVR koopt u bij GroeNoord. AVR heeft verschillende machines om grond mee te bewerken. Zo kunt u denken aan frezen voor pootbedbereiding, voor het opbouwen van strakke ruggen en voor perfecte zaaibedden.  

Naast de frezen heeft AVR ook ridgers beschikbaar voor grondbewerking. Dit werktuig combineert 3 functies: onkruid afschrapen van de ruggen, ruggen opbouwen en onkruid afsnijden.

LEES VERDER

Pootmachines

De AVR-pootmachines staan bekend om de betrouwbaarheid, precisie, robuustheid en de perfecte ruggenopbouw. U kunt kiezen uit gedragen of getrokken pootmachines.

LEES VERDER

Loofklappers

Voor een vlot rooiproces is optimaal klapwerk cruciaal. De AVR loofklappers garanderen dit. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze het klapwerk zo precies mogelijk uitvoeren en hierbij het brandstof tot een minimum beperken.

LEES VERDER

Rooiers

AVR heeft diverse rooiers in het assortiment. Zo zijn er de zelfrijdende rooiers voor vier rijen, de getrokken rooiers voor een of twee rijen en de wagenrooier voor twee rijen. De rooiers van AVR zorgen voor perfecte rooikwaliteit, aardappelvriendelijkheid en zijn betrouwbaar in alle omstandigheden. Voor elke omstandigheid of logistieke situatie is een specifieke machine beschikbaar.

LEES VERDER

Inschuurmachines

Om uw aardappelen zo productvriendelijk en effici├źnt mogelijk in te schuren heeft AVR verschillende inschuurmachines. Met de inschuurlijn van AVR gaat u zorgvuldig om met uw oogst.

LEES VERDER

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.