Bos

Al meer dan 50 jaar ontwikkeld Bos machines voor de professionele gebruiker in sloot- en bermonderhoud, en grondverzet en -egalisatie. Daarnaast streeft Bos ernaar om de klant een totaaloplossing te bieden. Het assortiment dat GroeNoord aanbiedt met Bos is onder te verdelen in: grondverzet en egalisatie, frezen en sloot- & bermonderhoud.

Uw Bos specialist GroeNoord

De verkoop van de Bos machines verzorgt GroeNoord vanuit de 6 noordelijke provincies. Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande Bos machines? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Bos kilverborden

Voor egalisatiewerkzaamheden heeft Bos oplossingen aan de hand van kilverborden, kilverdozers en schuifdozers. Zowel voor lichtere werkzaamheden als voor zwaardere werkzaamheden biedt Bos een oplossing. Daarnaast zijn de machines naar uw eigen wensen samen te stellen. De kilverborden kunnen bijvoorbeeld uitgerust worden met machinebesturing zoals laser of GPS voor precisiewerkzaamheden. De machines zijn beschikbaar met werkbreedtes van 200 cm tot 500 cm.

Neem contact op

Bos frezen

Bos produceert al meer dan veertig jaar walkantfrezen. Deze frezen worden gebruikt voor het verwerken van slootmateriaal en het verlagen van walkanten. De walkantfrezen van Bos zijn in transport kleiner dan 4 meter. Bos produceert twee soorten walkantfrezen: de WA-150 en de WA-220. Hierbij is de WA-150 geschikt voor trekkers met een vermogen tot 150 PK. De WA-220 is geschikt voor trekkers met een vermogen tot 220 PK en is daarnaast  voorzien van LED-verlichting. Beide types hebben werkbreedtes van 150 cm. 

Neem contact op

Bos maaiarmen

Voor sloot- en bermonderhoud biedt Bos ook diverse mogelijkheden. Zowel voor grote als voor kleine trekkers. Daarnaast produceert Bos de HE-serie maaiarmen welke zijn ontwikkeld voor het aankoppelen van diverse werktuigen zoals een maaikorf, frees-unit, baggerkorf en schijvenmaaier. Deze HE-serie is ook in opklapbare vorm te verkrijgen. Waar de HE-serie tussen de voor- en achteras van de trekker wordt gekoppeld biedt Bos ook achteropbouw maaiarmen.

Lees verder

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.