Brandstofgarantie in het veld

23 juni 2019

Twee jaar geleden heeft John Deere het Brandstofgarantieprogramma voor de 7310R-tractor geïntroduceerd. Gebaseerd op het succes heeft John Deere het programma dat klanten financieel beloont voor zuinig rijden, uitgebreid van de weg naar het veld. Het Brandstofgarantieprogramma is nu ook beschikbaar voor eigenaren van John Deere-tractoren met zes cilinders van de 6R-, 7R- en 8R-serie (besteld na 1 november 2018).

 

Bij deelname aan het programma wordt het verschil tussen het gemiddelde brandstofverbruik in veld- en transportmodus aan het einde van een bedrijfsperiode van één jaar vergeleken met de doelwaarde voor het brandstofverbruik. Deze waarde hangt af van de gemiddelde motorbelasting en varieert van lichte tot zware lasten. Elk tractormodel heeft tevens een eigen specifiek brandstofdoel. Als het totale brandstofverbruik het doelniveau van John Deere heeft overschreden, krijgt de klant een terugbetaling van John Deere. Als de trekker minder verbruikt, worden de eigenaren van de efficiëntere machines beloond, omdat ze tweemaal de prijs per bespaarde liter terugbetaald krijgen. De totale waarde hangt af van de lokale brandstofprijs. De ervaring heeft laten zien dat zelfs volledig getrainde bestuurders het brandstofverbruik met tot 20% kunnen reduceren.

 

Om deel te nemen aan het Brandstofgarantieprogramma moet de trekker van de klant JDLink voorbereid zijn en er moet een FarmSight Premium of Premium Pluspakket afgesloten zijn. Deelnemers wordt bovendien exclusief een tractoroptimalisatie- programma aangeboden, dat deel uitmaakt van het Farm-Sight-precisielandbouwpakket.

Ander nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

7 september 2023

ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Juli 2023

18 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Voorwinden in Usquert

6 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Agrar Services Termaat Terpac in Putten

Alle nieuwsberichten