Chef werkplaats, Dalen

Drenthe - Werkplaatschef

Professioneel, ambitieus en groeiend

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen: Landbouw, Intern Transport en Tuin & Park. In de provincie Drenthe is de landbouwsector met 70% van het oppervlak de grootste grondgebruiker. Het vakkundige en gemotiveerde team monteurs van GroeNoord Dalen houdt zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouwmachines en -materiaal.

 

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Naar onze klanten heeft GroeNoord Dalen deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats zorgt het team van monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. De werkplaatschef, leidinggevende én onderdeel van het 12-koppige team, heeft daar de eindverantwoordelijkheid over.

 

Chef werkplaats(m/v)

Dalen (1 fte)

 

Als chef werkplaats heb je inhoudelijk voldoende technische kennis, je hebt tenslotte een passie voor landbouw! Van nature ben je iemand die het voortouw neemt; een zelfstandige leidinggevende. Je geeft leiding met een duidelijke visie en hebt een sturende stijl, maar je staat ook open voor andermans ideeën. Want je bent vooral oplossingsgericht én voelt je onderdeel van het team. Dat betekent ook dat je klantgericht bent en geen 9-tot-5-mentaliteit hebt. Kom je uit de regio Dalen, dan ken je de ‘cultuur’ en zal dat een voordeel voor je zijn. Planning en uitvoering stem je goed op elkaar af en ook administratie en facturering vallen in jouw takenpakket. Kortom: je hebt een ‘rond’ profiel. Het is een baan met verantwoordelijkheid, waarin je om zult gaan met de verschillende managementstijlen binnen GroeNoord. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Ben jij een doorzetter en een ‘mensen-mens’? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Dalen te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO+/HBO-niveau;
  • Ervaring in leidinggevende functie
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;
  • Goede computervaardigheden;
  • Resultaat- en klantgericht en communicatief vaardig.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef werkplaats, Dalen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl