Chef Werkplaats, GroeNoord Zijldijk

Groningen - Chef Werkplaats

Mechanisatie in het Hogeland

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park en hebben 19 vestigingen in zes provincies. Op het Hogeland in de klei, is GroeNoord Zijldijk dé mechanisatiespecialist voor moderne landbouwmachines en –materieel voornamelijk op het gebied van akkerbouw. De machines en producten zijn van ons hoofdmerk John Deere en van andere kwalitatief hoogwaardige premiummerken zoals AVR en Lemken.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staan voorop. Het vakkundige monteursteam van GroeNoord Zijldijk heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houdt het team zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouwmachines, zodat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. De Chef Werkplaats, leidinggevende én onderdeel van de front-office, heeft daar de eindverantwoordelijkheid over.

Chef Werkplaats

Zijldijk (1 fte)

Als Chef Werkplaats heb je passie voor landbouwmechanisatie: van poot-, oogst- en rooi- tot inschuurmachines. Affiniteit met techniek heb je vanzelfsprekend. Maar in de eerste plaats ben je leidinggevende van het team van de gecombineerde werkplaats. Je stemt planning en uitvoering goed op elkaar af, doet de orderverwerking en ook administratie en facturering vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Zijldijk heeft een groot klantengebied met een variëteit aan klanten. Met name in de oogsttijd is jouw stressbestendigheid een kwaliteit die erg goed van pas komt. Dat betekent ook dat je klantgericht en oplossingsgericht bent en geen 8-tot-5-mentaliteit hebt. Je geeft leiding met een duidelijke visie en staat tegelijkertijd open voor andermans ideeën. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

-          Uitgebreid onboarding programma

-          Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren

-          Leuke, behulpzame en professionele collega`s

-          Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid

-          We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers

-          Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid

-          Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen

-          VCA gecertificeerde werkomgeving

-          Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging

-          Vrijdagmiddagborrel

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO+ niveau;
  • Beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;
  • Beheersing van Nederlandse taal.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats, GroeNoord Zijldijk?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl