Chef Werkplaats Hengelo

Gelderland - Chef Werkplaats

Als John Deere dealer al jaren actief in de branche

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat als John Deere dealer al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park over negentien vestigingen in zes provincies. GroeNoord Hengelo is een dynamische vestiging gelegen in het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek.

Onze Mensen Onze Kracht

Dat GroeNoord een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie is, is te zien in onze mensen. Onze Mensen Onze Kracht. Veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Zo zijn we dan ook VCA-gecertificeerd. Deskundigheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. In de werkplaats zorgt het team van monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. Op dit moment zoeken we een leidinggevende voor het werkplaatsteam.

 

Chef Werkplaats
Hengelo 1fte (40u p/w)

 

Als chef werkplaats ben jij leidinggevende van een zelfstandige club monteurs en een leerling. Je hebt een passie voor onze sector en die van de klant. In Hengelo onderhouden en repareren we landbouw-, veehouderij- en tuin en parkmachines. Dit zijn vaak machines en werktuigen van John Deere, maar ook andere A-merken. Als leidinggevende ben jij degene die het overzicht weet te behouden en de rust bewaart. Dat vraagt om slagvaardigheid en flexibiliteit.

Enkele van je taken zijn de planning en uitvoering goed op elkaar af te stemmen, ook ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Orderverwerking, administratie en facturering vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Vanzelfsprekend ben je een inspirerende leidinggevende die gunning bij het team weet te creëren. Bij GroeNoord heb je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via opleidingen en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Kom jij ons team binnenkort versterken?

Ben jij oplossingsgericht, een echte leider en word je enthousiast van deze vacatureomschrijving? Dan ontmoeten we je graag. Voldoe je aan de specifieke functie-eisen*? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.  

*specifieke functie-eisen:

  • MBO+/HBO-niveau
  • Ervaring in leidinggeven
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied
  • Goede computervaardigheden
  • Resultaat- en klantgerichtheid
  • Communicatief vaardig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats Hengelo?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl