Chef Werkplaats Luttenberg

Overijssel - Chef Werkplaats

Professioneel, ambitieus en groeiend

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf die al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw, Industrie en Tuin&Park, en hebben 18 vestigingen in zes provincies. De provincie Overijssel investeert in de toekomst van de landbouwsector met subsidies voor innovatieve landbouw. Salland, de regio waar onze vestiging Luttenberg in valt, bevindt zich in één van de vijf experimenteergebieden die door minister van Landbouw Carola Schouten zijn aangewezen om de kringlooplandbouw meer vorm te geven.

Interessante agrarische ontwikkelingen voor onze professionele vestiging Landbouw en Tuin&Park in Luttenberg.

Onze Mensen Onze Kracht

 

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Het vakkundige monteursteam van GroeNoord Luttenberg heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houden zij zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouw- en tuin & park-machines, zodat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen.

De Chef Werkplaats, leidinggevende én onderdeel van het 10-koppige team, heeft daar de eindverantwoordelijkheid over.

 

Chef Werkplaats (m/v)

Luttenberg (1 fte)

 

Als Chef Werkplaats heb je een passie voor landbouw- en veehouderijmachines van A-merken als John Deere, dus met jouw technische kennis zit het wel goed. Van nature ben je een kartrekker. Je geeft leiding met een duidelijke visie, maar je staat ook open voor andermans ideeën. Want je bent vooral oplossingsgericht en voelt je onderdeel van het nog jonge, groeiende team. Dat betekent ook dat je klantgericht bent en geen 8-tot-5-mentaliteit hebt. Planning en uitvoering stem je goed op elkaar af en ook administratie en facturering vallen in jouw takenpakket. Het is een baan met verantwoordelijkheid, waarin je om zult gaan met de verschillende managementstijlen binnen GroeNoord. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Ben jij een doorzetter, maar heb je ook een goede dosis empathisch vermogen? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Luttenberg te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO+ niveau;
  • Beheersing van de Engelse taal;
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;
  • Goede computervaardigheden;
  • Leidinggevende ervaring in de agrarische-, tuin- of bosbouw sector.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats Luttenberg?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl