Chef Werkplaats Luttenberg

Overijssel - Chef Werkplaats

Professioneel, ambitieus en groeiend

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, en hebben

19 vestigingen in 6 provincies. De provincie Overijssel investeert in de toekomst van de landbouwsector met subsidies voor innovatieve landbouw. De vestiging Luttenberg, en vanaf onze nieuwbouw 2022 Raalte, ligt in de prachtige regio Salland. Een regio in beweging met interessante agrarische ontwikkelingen voor onze professionele vestiging Landbouw en Tuin & Park in Luttenberg.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Het monteursteam van GroeNoord Luttenberg heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houden zij zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouw- en tuin en park-machines, zodat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. De Chef Werkplaats, leidinggevende én onderdeel van het team, heeft daar de eindverantwoordelijkheid over.

 

Chef Werkplaats

Luttenberg (40 uur p/w)

 

Als Chef Werkplaats heb je een passie voor landbouw- en veehouderijmachines van A-merken als John Deere. Bij ons sleutelt de chef niet meer zelf, hij/zij is leidinggevende, het gezicht voor de klant en een sterke organisator. Van nature ben je een kartrekker en geeft graag leiding met een duidelijke visie. Daarbij  kun je sturend zijn waar nodig en tegelijkertijd altijd toegankelijk blijven voor andermans ideeën. In een soms hectische werkomgeving is het de kunst oplossingsgericht te blijven en hoofd- & bijzaken te scheiden, samen met het jonge team. Een team dat onder jouw vleugels gaat groeien in professionaliteit, kennis, werkplezier en ook een team dat wil groeien in het aantal monteurs.

 

We verhuizen in 2022 naar een geweldig mooi nieuwbouwpand. We bieden je daarmee een unieke kans. Want naast het draaien van jouw werkplaats, mag je een leidende rol pakken tijdens deze verhuizing. Je bent dan ook iemand die in de voorbereiding en uitvoering ervan de kar graag trekt. Je loodst jouw team door dit leuke project terwijl we onze klanten dezelfde service blijven bieden als altijd. Kortom, handjes uit de mouwen.

 

Het is een pittige klant- en medewerker gerichte functie. Planning en uitvoering stem je goed op elkaar af en ook administratie en facturering vallen in jouw takenpakket. We bieden jou daarmee een leidinggevende baan met voldoende uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid.

 

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • De nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

 

Ben jij een doorzetter, maar heb je ook een goede dosis empathisch vermogen? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Luttenberg te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

 • Leidinggevende ervaring in de agrarische-, tuin- of bosbouw sector;
 • Ervaren op coördinerend, administratief en technisch gebied;
 • Enthousiaste teamplayer;
 • Beheersing van de Engelse taal;
 • MBO+ niveau.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats Luttenberg?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl