Chef Werkplaats Oldehove

Groningen - Chef Werkplaats

Team Oldehove: betrokken en professioneel

 

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met negentien vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Oldehove ligt in een gemengd landbouwgebied. Het vakkundige en gemotiveerde team van onze allround mechanisatievestiging houdt zich bezig met het onderhoud en de reparatie van moderne werktuigen en -machines.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Naar onze klanten heeft GroeNoord Oldehove deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats zorgt het team van monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. De Chef Werkplaats in Oldehove is leidinggevende van een zelfstandige club die betrokken is bij de regio.

 

Chef Werkplaats

Oldehove (1 fte)

 

Als Chef Werkplaats heb je een passie voor akkerbouw- en veehouderijmachines, dus met je inhoudelijk technische kennis zit het wel goed. Omdat GroeNoord Oldehove een allround mechanisatielocatie is, wordt in de werkplaats het technisch onderhoud - storingen, reparaties, diagnosticeren - van allerlei machines en werktuigen van John Deere en andere A-merken gedaan die voorbijkomen. In drukke periodes ben jij, als leidinggevende, degene die het overzicht weet te houden en de rust bewaart. Dat vraagt om slagvaardigheid en flexibiliteit. Het 12-koppige team is een zelfstandige, betrokken club. De sfeer en de samenwerking in de werkplaats is gemoedelijk en laagdrempelig. Ook vaste klanten lopen er gemakkelijk even binnen en dat koesteren we. Planning en uitvoering stem je goed op elkaar af, je doet de orderverwerking en ook administratie en facturering vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

 

Ben jij oplossingsgericht en een teamplayer? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Oldehove te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.  

*Specifieke functie-eisen:

  • MBO+/HBO-niveau;
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;
  • Goede computervaardigheden;
  • Leidinggeven
  • Resultaat- en klantgericht en communicatief vaardig;

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats Oldehove?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl