Chef Werkplaats Oude Pekela

Groningen - Chef Werkplaats

Mechanisatie in Oost-Groningen

 

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, en hebben 19 vestigingen in zes provincies. In Oost-Groningen, waar verveningsgrond is omgevormd tot uitgestrekt landbouwgebied, is GroeNoord Oude Pekela dé mechanisatiespecialist voor akkerbouw en Tuin & Park. De machines en producten zijn van ons hoofdmerk John Deere en van andere kwalitatief hoogwaardige premiummerken als AVR, Lemken en Stihl.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staan voorop. Het vakkundige monteursteam van GroeNoord Oude Pekela heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houdt het team zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouwmachines en van Tuin & Park-machines voor zowel de particuliere als de professionele klant, zodat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen.De Chef Werkplaats, leidinggevende én onderdeel van het jonge team, heeft daar de eindverantwoordelijkheid over.

 

Chef Werkplaats (man/vrouw)

Oude Pekela (1 fte)

 

Als Chef Werkplaats heb je passie voor landbouwmechanisatie: van poot-, oogst- en rooi- tot inschuurmachines. Affiniteit met techniek heb je vanzelfsprekend. Maar in de eerste plaats ben je leidinggevende van het team van de gecombineerde werkplaats. Je stemt planning en uitvoering goed op elkaar af, doet de orderverwerking en ook administratie en facturering vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Oude Pekela heeft een groot klantengebied met een variëteit aan klanten. Met name in de oogsttijd is jouw stressbestendigheid een kwaliteit die erg goed van pas komt. Dat betekent ook dat je klantgericht en oplossingsgericht bent en geen 8-tot-5-mentaliteit hebt. Je geeft leiding met een duidelijke visie en staat tegelijkertijd open voor andermans ideeën. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Oude Pekela te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO+ niveau;
  • Beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Chef Werkplaats Oude Pekela?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl