Coördinator Binnendienst Precisielandbouw/GPS

Groningen of Emmeloord - FarmSight

Ontzorgen met FarmSight

 

GroeNoord is als mechanisatiebedrijf al jaren actief in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Technologie en digitalisering spelen daar een steeds grotere rol in de mechanisatie. Met name in het maximaliseren van opbrengst en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie.  Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen. FarmSight ontzorgt.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

Bij FarmSight gaat het onder andere om de optimale inzet van mens en materieel enerzijds en de ondersteuning van GPS/AMS producten en FarmSight pakketten anderzijds. Onze deskundige FarmSight-specialisten hebben kennis van alle technische snufjes en mogelijkheden van de modernste trekkers en andere machines. Het is een klein, enthousiast en dynamisch team dat deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Ter ondersteuning van dit team, maar ook de interne en externe FarmSight-klanten, zijn wij op zoek naar een:

 

Coördinator Binnendienst Precisielandbouw/GPS

Groningen of Emmeloord (40 uur p/w)

 

We hebben behoefte aan iemand die de zaken goed en helder organiseert. Er ligt een uitgebreid takenpakket voor je klaar, waarin stressbestendig, zelfstandig en klant- en teamgericht kernwoorden zijn. Achter ons doorkiesnummer 7 ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze interne- en externe klant. Je creëert overzicht en weet het vervolgens te bewaren. Tevens kun je vasthoudend zijn waar nodig.

 

Jij bent voor ons de spin in het web met taken die behoren tot een Officemedewerker:

Telefonische helpdesk vragen beantwoorden, het bestellen en verzenden van producten, software activeren op GPS apparatuur, monitoren van machinemeldingen, werkorders maken en het plannen van de werkzaamheden voor het gehele FarmSight team. Binnen GroeNoord en John Deere werk je veel met digitale platformen, dit zijn ondersteunende systemen voor zowel de interne als externe klanten.

Neem je bovendien techniek in je bagage mee en heb je affiniteit met de agrarische wereld en daarbinnen GPS/AMS? Dan kun je bij ons aan de slag in een professionele en ambitieuze organisatie. Wij zorgen dat je wordt ingewerkt en specifieke kennis gaat opdoen. Ook draai je mee in het storingsdienst rooster. Daarnaast krijgt je bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?
 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • De nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

 

Ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar snel.

 

* Specifieke functie-eisen:

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Digitaal vaardig en administratief onderlegd
 • Sector ervaring óf sterke affiniteit
 • Beheersing van Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Coördinator Binnendienst Precisielandbouw/GPS?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl