Comfortabel zitten in uw John Deere

Het veringsysteem van originele John Deere bestuurdersstoelen is zo gekalibreerd dat het aansluit bij de kenmerken van uw trekker. Deze stoelen zorgen voor een gezondere rug en maximaal comfort.

Maximaal comfort en ondersteuning door verstelbare instellingen

Tijdens lange werkdagen in uw tractor is het fijn en belangrijk dat u comfortabel zit en beschermd bent. De originele stoeloplossingen van John Deere bieden een grote reeks aanpassingen en ophangeigenschappen.

Voordelen van een originele John Deere stoel:

  • Specifiek vervaardigd voor uw John Deere tractor
  • Diverse stoelaanpassingen voor maximaal comfort en minimale vermoeidheid
  • Optimaal comfort en bescherming tegen schokken en trillingen door een stoelophangingssysteem dat is gekalibreerd om de ophangeigenschappen overeen te laten komen met uw John Deere tractor.
  • Langdurige ondersteuning en gemak door comfortabel gevormde kussens en hoogwaardige materialen
  • Het ontwerp, de kleur en de afmetingen komen perfect overeen met uw cabine

Zijdelingse ophanging

De John Deere stoelen hebben zijdelingse ophanging. Dit systeem kan, afhankelijk van de toepassing worden geactiveerd of gedeactiveerd. De zijdelingse ophanging beschermt de rug (vooral de onderrug), door trillingen en schokken 90 graden op de rijrichting op te vangen. Ook zorgt het voor comfortabele ondersteuning op hellingen.

Horizontale ophanging

De horizontale ophanging kan, afhankelijk van de werkzaamheden worden uitgeschakeld. Dit systeem beschermt de rug tegen schokken en minimaliseert horizontale trillingen tijdens het rijden, het trekken van werktuigen en tijdens werk op zwaar terrein.

Luchtvering met lage-frequentietechnologie

Deze technologie vangt stoten en trillingen op en vermindert onprettige schokken aan de wervelkolom. Het zorgt voor een rustige, ontspannen rijervaring. Vooral bij wat hogere snelheden.

Luchtvering met lage-frequentietechnologie en dynamisch dempingssysteem

Dit systeem verbetert het opvangen van laagfrequente trillingen en voorkomt dat de stoel verticale schokken krijgt wanneer u snel accelereert of werkt op oneffen terrein.