De AllTrec 8015F elektrische werktuigdrager

24 januari 2022

Deze innovatieve elektrische werktuigdrager van AllTrec is klaar voor intensief professioneel gebruik. Een aantal demo’s zijn inmiddels gehouden met positief resultaat, waarbij de bestuurders onder de indruk waren van deze elektrische werktuigdrager.elektrisch werktuigdrager

 

Comfortabele cabine, Airco, verwarming, een comfortabele stoel en de keuze tussen ergonomische joystick en fingertips bediening. Het is prettig werken in dit “kantoor”. Geen motor geluid, geen warmte van dieselmotor of hydrauliek systeem, geen Co2 uitstoot enzovoort.

 

De enige elektrische maaier met 4WD, All Wheel Drive en het ATC systeem Individuele wielmotoren en ATC. Advanced Torque Control zorgt voor maximale grip en een motor karakter dat varieert onder verschillende werkomstandigheden. Met een accu capaciteit tot 70kWh heeft deze elektrische werktuigdrager genoeg uithoudingsvermogen voor een volle werkdag. De AllTrec 8015F is multifunctioneel inzetbaar. Naast het maaien van gras kunnen gebruikers onkruid- borstelen en thermisch bestrijden.

 

Wilt u meer informatie over de AllTrec 8015F elektrische werktuigdrager? Neem dan contact op met uw Tuin & Park vertegenwoordiger.

Ander nieuws

Mei 2022

18 mei 2022

Het seizoen om te gaan verticuteren is weer begonnen

12 mei 2022

Kom naar de open dag in Emmeloord

6 mei 2022

Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

April 2022

14 april 2022

Ontdek de nieuwe Toyota Traigo 80

14 april 2022

De CEORA zorgt voor een nieuw tijdperk voor commercieel grasonderhoud

Alle nieuwsberichten