De AllTrec 8015F elektrische werktuigdrager

24 januari 2022

Deze innovatieve elektrische werktuigdrager van AllTrec is klaar voor intensief professioneel gebruik. Een aantal demo’s zijn inmiddels gehouden met positief resultaat, waarbij de bestuurders onder de indruk waren van deze elektrische werktuigdrager.elektrisch werktuigdrager

 

Comfortabele cabine, Airco, verwarming, een comfortabele stoel en de keuze tussen ergonomische joystick en fingertips bediening. Het is prettig werken in dit “kantoor”. Geen motor geluid, geen warmte van dieselmotor of hydrauliek systeem, geen Co2 uitstoot enzovoort.

 

De enige elektrische maaier met 4WD, All Wheel Drive en het ATC systeem Individuele wielmotoren en ATC. Advanced Torque Control zorgt voor maximale grip en een motor karakter dat varieert onder verschillende werkomstandigheden. Met een accu capaciteit tot 70kWh heeft deze elektrische werktuigdrager genoeg uithoudingsvermogen voor een volle werkdag. De AllTrec 8015F is multifunctioneel inzetbaar. Naast het maaien van gras kunnen gebruikers onkruid- borstelen en thermisch bestrijden.

 

Wilt u meer informatie over de AllTrec 8015F elektrische werktuigdrager? Neem dan contact op met uw Tuin & Park vertegenwoordiger.

Ander nieuws

Mei 2023

17 mei 2023

8 juni: GroeNoord Gewasbeschermingsdag

Maart 2023

29 maart 2023

Twee miljoenste John Deere trekker geproduceerd in Mannheim

21 maart 2023

Stihl Testdag bij GroeNoord Brummen

1 maart 2023

Hako Roadshow in Akkrum en Raalte

1 maart 2023

Officiƫle Opening GroeNoord Raalte

Alle nieuwsberichten