De CEORA zorgt voor een nieuw tijdperk voor commercieel grasonderhoud

14 april 2022

Met de CEORA-robotmaaier zorgt Husqvarna voor een nieuwe manier van commercieel gazonderhoud. De CEORA heeft een groot werkgebied waardoor de robotmaaier voor professionals in de groenvoorziening veel mogelijkheden biedt. De robotmaaier is volledig GPS gestuurd waardoor er geen draad nodig is. Daarnaast zorgt systematisch maaien voor veel meer efficiëntie.

Systematisch maaien zorgt voor meer efficiëntie

De CEORA-robotmaaier maait systematisch in parallelle banen en is geschikt voor alle professionals in de groenvoorziening. De robotmaaier is geschikt voor sportvelden maar kan ook gebruikt worden voor grotere groene gebieden. De CEORA-robotmaaier kan namelijk een veel groter gebied maaien dan de huidige maaiers in het Husqvarna assortiment. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van verschillende instellingen velden op variërende hoogtes te maaien. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om werkgebieden in te stellen en deze op verschillende tijden en verschillende hoogtes te laten maaien. Zo kunt u gedurende de dag verschillende velden op verschillende maaihoogtes laten maaien. Kortom de CEORA-robotmaaier biedt een geweldige efficiëntie.

Fysieke draden overbodig

De CEORA-robotmaaier wordt aangedreven aan de hand van de Husqvarna EPOS-technologie. Fysieke draden zijn door het gebruik van nauwkeurige satellietnavigatie overbodig geworden. Hierdoor wordt ook het beluchten gemakkelijker gemaakt omdat u geen risico meer loopt om draden te beschadigen. 

Beheer CEORA-robotmaaier via smartphone

De CEORA-robotmaaier kan rechtstreeks vanaf uw smartphone worden beheerd. Zo kunt u maaigebieden definiëren en het maaischema aanpassen. Dit kan allemaal via Husqvarna Fleet Services. Via dit systeem kunt u onder andere zien waar een machine zich bevindt, hoeveel ze gebruikt zijn en wanneer ze onderhouden of vervangen moeten worden.

Twee aandrijfeenheden

De CEORA serie bestaat met de 544 Epos en 546 Epos uit twee modellen. Het uiterlijk van de modellen is hetzelfde maar de 546 Epos heeft meer capaciteit en beschikt over meer snelheid. De robots beschikken over een aandrijfdeel waar de accu, wielmotoren en de Epos-ontvanger zich bevinden. Aan de voor- en achterkant van de robot kunnen verschillende werktuigen worden gemonteerd waaronder het maaidek.  

Meer informatie over de CEORA-robotmaaier? Neem dan contact op met uw Tuin & Park vertegenwoordiger.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten