Ervaren Monteur Landbouw

Drenthe - Monteur landbouw

Brede kennis in Drentse landbouw

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen: Landbouw en Tuin & Park. In de provincie Drenthe is de landbouwsector met 70% van het oppervlak de grootste grondgebruiker. Het vakkundige en gemotiveerde team monteurs van GroeNoord Dalen houdt zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouwmachines en -materieel.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Naar onze klanten heeft GroeNoord Dalen deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en goed uitgeruste werkplaats zorgt het team van monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. We zoeken versterking voor het 10-koppige team Dalen Landbouw:

Ervaren Monteur Landbouw (m/v)

Dalen (1 fte)

 

We zijn op zoek naar een monteur met 5-10 jaar werkervaring. Je bent onderdeel van het team, als we je bovendien in kunnen zetten als leermeester, is dat een pre. Jouw allround elektro-technica-kennis pas je toe op de landbouwvoertuigen en werktuigen die voorbijkomen. Bij GroeNoord Dalen zijn dat ook regelmatig zelfrijdende machines zoals hakselaars en aardappelrooiers, dus heb je daar ervaring mee, dan is dat een voordeel. Je bent iemand met een open houding. Problemen zijn uitdagingen, die ga je gemotiveerd en met geduld te lijf. Kom je uit de regio Dalen? Dan ken je de ‘cultuur’ en de dynamiek van onze klant. Het hele team van vertegenwoordigers, magazijnmedewerkers en monteurs van GroeNoord Dalen heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Ben jij die ervaren teamplayer waar we naar op zoek zijn? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Dalen te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en gemotiveerd deze te verhelpen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Ervaren Monteur Landbouw?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl