FarmSight Coördinator, GroeNoord Groningen

Groningen - FarmSight

Ontzorgen met FarmSight

GroeNoord staat dichtbij de klant. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen wij als mechanisatiebedrijf onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Dat GroeNoord in Nederland en zelfs in Europa bekend staat als zeer vooruitstrevende John Deere-dealer, maakt ons trots. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we in onze medewerkers en in klanttevredenheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening en ondersteuning.

Onze Mensen Onze Kracht

Onze FarmSight medewerkers zijn voor klanten het aanspreekpunt voor digitale technologie. Als innovatief mechanisatiebedrijf richten we ons steeds meer op precisielandbouw en technologie die het mogelijk maakt om proactief storingen te voorspellen en onderhoud te voorspellen. Als FarmSight Coördinator help je klanten om het maximale uit de nieuwste toepassingen te halen. Je beantwoordt vragen over GPS terwijl je online meekijkt op de machine monitor. Onze deskundige FarmSight-specialisten hebben kennis van alle technische snufjes en mogelijkheden van de modernste trekkers, combines, hakselaars, veldspuiten en vele andere machines. Het is een klein, enthousiast en dynamisch team dat deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een veelzijdige:

FarmSight Coördinator (m/v)

Groningen (40 uur)

Wat vragen we van je?

Als FarmSight Coördinator werk je dagelijks met onze klanten. Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig en vind het leuk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Kennis van de laatste technieken is een pré, maar zeker geen vereiste. Als je technische affiniteit en interesse in precisielandbouw hebt, leiden wij je op tot een allround specialist. Binnen GroeNoord en John Deere werk je veel met digitale platformen, je bent dus analytisch sterk en vindt makkelijk je weg in een (nieuwe) digitale omgeving.

Wat ga je doen?

FarmSight is een team met een breed takenpakket. Als FarmSight Coördinator ben je samen met je collega op kantoor in Groningen verantwoordelijk voor telefonische assistentie voor zowel interne als externe klanten. Daarnaast monitor en coördineer je inkomende machinemeldingen en zet je acties uit bij onze werkplaatsen om deze op te volgen. Je helpt onze klanten ook met het online My John Deere platform en service order afhandeling. Naast het aanspreekpunt bedenk je met jouw technische kennis tips & tricks, mailingen en instructievideo’s voor sociale media en onze website.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel

Ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV voor naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar snel.

* Specifieke functie-eisen:

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Digitaal / computer vaardig en administratief onderlegd
 • Ervaring in of kennis van de agrarische sector
 • Affiniteit met techniek
 • Beheersing van Engelse taal (mondeling en schriftelijk)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie FarmSight Coördinator, GroeNoord Groningen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl