FarmSight-medewerker

Overijssel - FarmSight

FarmSight: optimale service

 

GroeNoord is als mechanisatiebedrijf al jaren actief in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Technologie en digitalisering spelen daarbij een steeds grotere rol in de mechanisatie. Met name in het maximaliseren van opbrengst en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie. Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

FarmSight ontzorgt. Onze deskundige FarmSight-specialisten hebben kennis van alle technische snufjes en mogelijkheden van de modernste trekkers en andere machines. Het is een enthousiast en dynamisch team dat deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Voor het werkgebied Gelderland, Overijssel en Flevoland zijn we op zoek naar een nieuwe collega, iemand die klanten in de agrarische sector ondersteunt op het gebied van precisielandbouw:

 

FarmSight medewerker (1 fte)

 

Jij hebt kennis van en ervaring met de moderne landbouwtechniek en voelt je ook thuis in digitalisatie. Als FarmSight medewerker houd je je bezig met specifieke precisielandbouwtoepassingen en verschillende digitale systemen. Klanten kennen FarmSight van ons RTK-netwerk en van de ondersteuning op het gebied van precisielandbouwproducten. Ze gebruiken de producten en specifieke software op hun tractoren en machines en ter ondersteuning in het maken van agronomische beslissingen. Het deskundige FarmSight-team, waarvan jij onderdeel uitmaakt, biedt hierin service en ondersteuning. In jouw werkgebied, Gelderland, Overijssel en Flevoland, waar je de taal spreekt van de klant - geef je onder andere advies aan klanten en vertegenwoordigers over onze GPS precisielandbouwproducten. Ook machineoptimalisatie in het veld behoort tot jouw werkzaamheden. Je hebt dus veel klantcontact en dat betekent dat je communicatief sterk bent. Overigens zie je er niet tegenop om nieuwe klanten te benaderen. FarmSight is namelijk volop in ontwikkeling en biedt mogelijkheden die we graag nog meer zichtbaar willen maken aan de klant. Als FarmSight-medewerker geniet je veel vrijheid en dat brengt een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid met zich mee. En het betekent dat je flexibel en gedreven bent en geen 9-tot-5-mentaliteit hebt.  Daarnaast ben je bereid om mee te draaien in het storingsdienstrooster.

 

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord FarmSight te werken én voldoe je aan de specifieke functie-eisen*? Dan willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO+ werkniveau en HBO denkniveau
  • Goede beheersing van de Engelse taal i.vm. technische onderhoud en communicatie met John Deere
  • Affiniteit met de agrarische sector
  • Administratief onderlegd

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

In beeld

Interview met Theun Drenth, akkerbouwer in Vlagtwedde: ‘Het voegt toe om naar de FarmSight trainingen te gaan, zo leer je er vlot mee werken en zo haal je ook het maximale uit het systeem.’

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie FarmSight-medewerker?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl