GroeNoord Akkrum neemt intrek in het nieuw gebouwde pand

14 mei 2021

Het is zo ver, GroeNoord Akkrum gaat verhuizen naar het nieuwe pand dat op dezelfde plek staat waar het oude pand is afgebrand op 18 april 2020.  Vanaf 17 mei a.s. heten we u weer van harte welkom aan de Spikerboor 3 in Akkrum. Waar u naast Landbouw ook bij ons terecht kunt voor Tuin & Park, want de afdeling Tuin & Park verhuist ook mee naar deze locatie.

Nieuwbouw GroeNoord Akkrum

Afgelopen najaar startte de nieuwbouw van het pand. En nu staan we hier: een gloednieuw pand voorzien van de modernste technieken. Het pand is bijna een verdubbeling ten opzichte van het afgebrande pand. Er zit zelfs een tweede verdieping op. Op de tweede verdieping bevinden zich onder andere de kantoren, de kantine en een deel van de showroom van Tuin & Park. De nieuwe vestiging heeft een modern en ruim magazijn met een uitstekende voorraadvoorziening. Verder zijn er vier werkplaatsen gerealiseerd: een voor Tuin & Park, een voor Landbouw, een voor JOZ en een voor constructiewerk. Kortom, het pand en het team is klaar voor de toekomst.

U bent welkom aan de Spikerboor 3 in Akkrum

De verhuizing zal 14 mei tot 17 mei plaatsvinden. Na de verhuizing zal team Akkrum zich verder inrichten en vanuit het nieuwe pand opstarten. Tijdens de verhuisperiode is GroeNoord Akkrum gewoon bereikbaar, het kan voorkomen dat het iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Alvast bedankt voor uw begrip.

Pand Akkrum

Ander nieuws

Mei 2023

17 mei 2023

8 juni: GroeNoord Gewasbeschermingsdag

Maart 2023

29 maart 2023

Twee miljoenste John Deere trekker geproduceerd in Mannheim

21 maart 2023

Stihl Testdag bij GroeNoord Brummen

1 maart 2023

Hako Roadshow in Akkrum en Raalte

1 maart 2023

Officiƫle Opening GroeNoord Raalte

Alle nieuwsberichten