GroeNoord dealer van Bos

12 december 2018

Per 1 januari 2019 treed GroeNoord op als dealer van het Bos leveringsprogramma.

GroeNoord is dé ontzorger voor de agrarische ondernemer en landschapsbewerkers zoals gemeenten en waterschappen. Het mechanisatiebedrijf is continu in beweging als servicegerichte, rendementsbewuste en zelf-importerende dealerorganisatie.

Naast de verkoop van duurzame landbouwmachines heeft GroeNoord als doel de klant te ontzorgen bij onderhoud en reparaties door het verlenen van klantgerichte service.

Bos levert onder meer kilvers en schuifdozers voor de egalisatie van percelen, sportvelden of aanleg van wegen. Door het aansluiten bij  het leveringsprogramma van Bos kan de klant op het gebied van grondverzet en -egalisatie nog beter geholpen worden.

Daarnaast levert Bos machines voor sloot- en bermonderhoud zoals maaiarmen, klepelmaaiers en diverse (walkant)frezen. De maaiarmen worden vast aangebouwd aan de tractor of gekoppeld met het nieuw ontwikkelde snelwisselsysteem.

Bos kenmerkt zich door zijn innovatieve karakter, wat goed aansluit bij de visie van GroeNoord.

De samenwerking zal vanaf 2019 gefaseerd plaatsvinden en is gericht op de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland en op delen van Overijssel en Gelderland.

Met deze nieuwe samenwerking zijn GroeNoord en Bos in staat hun klanten nog beter te bedienen.

Ander nieuws

Mei 2020

23 mei 2020

‘Het is een verrijking van je leven’

21 mei 2020

Hennepteelt: geloven in een concept

18 mei 2020

‘Wij zijn groot geworden en klein gebleven’

15 mei 2020

Online reserveren: overzichtelijk, duidelijk en eenvoudig

14 mei 2020

‘Je weet nooit wat er morgen gaat gebeuren’

Alle nieuwsberichten