GroeNoord en Carré partner voor Noord-Nederland

14 juni 2019

Met de toetreding van GroeNoord tot het dealernetwerk van Carré neemt de slagkracht van mechanische onkruidbestrijding enorm toe. Carré importeur Pool Agri zet hiermee een strategische stap in de uitbreiding van het dealernetwerk van Frankrijks bekendste fabrikant van machines voor de mechanische onkruidbestrijding. 
 
Met ingang van 1 juni 2019 is GroeNoord partner geworden voor Carré. Vanuit 12 landbouw-vestigingen gaat GroeNoord zich inzetten voor de verkoop en service van onder meer de Carré ECONET precisieschoffels, ROTANET rotowiedeggen en de SARCLERSE wiedeggen. Hendrik Pool van importeur Pool Agri is erg content met het toetreden van de GroeNoord tot het groeiende Carré dealernetwerk: “Er is veel interesse voor mechanische onkruidbestrijding en de vraag vanuit de noordelijke provincies neemt sterk toe. Met relatief veel biologische telers is ook Flevoland een provincie waar we met de machines van Carré passende oplossingen kunnen leveren en het verschil kunnen maken ten opzichte van andere aanbieders.”

 

Voor akkerbouwers, veehouders en loonwerkers
 “Het partnerschap met GroeNoord geeft telers in Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe, zowel biologisch als gangbaar, de mogelijkheid om bij een lokale dealer met specialistische kennis en professionele service, maatwerkoplossingen van Carré te betrekken als het gaat om mechanische onkruidbestrijding. Bovendien is GroeNoord sterk vertegenwoordigd in de veehouderij waarvoor Carré slimme oplossingen biedt voor graslandonderhoud en mechanische onkruidbestrijding in één werkgang met onderzaai van vanggewassen. Met GroeNoord hebben we een sterke en gewaardeerde partner in Noord-Nederland en Flevoland. We gaan samen werken aan een sterke positie en een optimaal serviceniveau.”

 

Commercieel directeur Jos Popken van GroeNoord over de nieuwe samenwerking: “GroeNoord verkende al enige tijd de markt voor mechanische onkruidbestrijding. Hiervoor zochten we een leverancier waarvan de kwaliteits- en servicenormen aansluiten bij onze bestaande merken. Met Carré en Pool Agri hebben we die leverancier gevonden. Carré is full-liner op het gebied van mechanische onkruidbestrijding en daarmee kan GroeNoord zich profileren als Premium Partner voor mechanische onkruidbestrijding. De service van importeur Pool Agri is uiterst professioneel en dat geeft ons de mogelijkheid om onze klanten professioneel advies te garanderen.” 


Aftrap samenwerking op 20 juni
Het eerste gezamenlijke Carré optreden van GroeNoord en Pool Agri vindt plaats op de Biovelddag op 20 juni in Lelystad. Laat u door ons informeren over onkruidmanagement en zie onze machines live aan het werk tijdens de demonstraties.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten