GroeNoord en Hogervorst gaan samenwerken op het gebied van Mazzotti

27 oktober 2022

Mechanisatiebedrijven GroeNoord en Hogervorst gaan samenwerken op het gebied van Mazzotti spuitmachines. Door de samenwerking is GroeNoord Mazzotti dealer in de noordelijke provincies en is er dankzij de 19 GroeNoord vestigingen altijd een servicepunt in de buurt.

In 2017 heeft John Deere de Italiaanse spuitmachinefabrikant Mazzotti overgenomen om als specialist naast de eigen John Deere spuittechniek te kunnen integreren in de verkooporganisatie. Waar John Deere vooral grote series bouwt is de fabrikant met Mazzotti in staat om meer klant- en marktspecifieke wensen in te kunnen vullen. Samen met de jarenlange ervaring van Hogervorst met Mazzotti en spuittechniek en de expertise van de twee John Deere-dealers van Nederland (GroeNoord in het Noorden, Kraakman in het Zuiden) is er voor iedere klant een passende spuitmachine te leveren. De samenwerking is op het gebied van advies, verkoop en ondersteuning naar de klant.

Voordelen voor klanten

Dankzij de 19 vestigingen van GroeNoord én 18 vestigingen van Kraakman - waar Hogervorst al langer mee samenwerkt - heeft Hogervorst met Mazzotti nu een landelijk dekkend service- en dealernetwerk met 38 vestigingen. Naast de spuitmachines van John Deere zijn de machines van Mazzotti uitermate geschikt voor de Nederlandse akkerbouwer, loonwerker en bloem(bollen)teler doordat klantspecifieke wensen kunnen worden toegepast in de machine. Dit biedt mogelijkheden voor klanten die nog preciezer, met nog minder middelengebruik het werk willen doen. Met de IBIS en MAF-serie van Mazzotti met tankgroottes van 2.500 tot 6.000 liter is er altijd een machine te leveren die aan de eisen van de klant voldoet. Er is al veel ervaring op het gebied van verschillende spoorbreedtes, dopafstanden, driftreductie maar ook met de integratie van de verschillende GPS-systemen die op de markt zijn.

Over Hogervorst

Hogervorst is een modern Mechanisatiebedrijf in Noordwijkerhout. Hogervorst is sinds 2004 importeur van Mazzotti voor de Benelux voor de werktuigendragers en zelfrijdende veldspuiten. Met 32 medewerkers worden dagelijks klanten voorzien van oplossingen voor mechanisatie, intern transport en spuittechniek.

Ander nieuws

November 2022

16 november 2022

Landbouwbeurs Leeuwarden - 7, 8 en 9 december

11 november 2022

Huisshow GroeNoord Goor - 1, 2 en 3 december 2022

Oktober 2022

26 oktober 2022

Wij zijn aanwezig bij de Promotiedagen 2022

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Alle nieuwsberichten