GroeNoord en Hogervorst gaan samenwerken op het gebied van Mazzotti

27 oktober 2022

Mechanisatiebedrijven GroeNoord en Hogervorst gaan samenwerken op het gebied van Mazzotti spuitmachines. Door de samenwerking is GroeNoord Mazzotti dealer in de noordelijke provincies en is er dankzij de 19 GroeNoord vestigingen altijd een servicepunt in de buurt.

In 2017 heeft John Deere de Italiaanse spuitmachinefabrikant Mazzotti overgenomen om als specialist naast de eigen John Deere spuittechniek te kunnen integreren in de verkooporganisatie. Waar John Deere vooral grote series bouwt is de fabrikant met Mazzotti in staat om meer klant- en marktspecifieke wensen in te kunnen vullen. Samen met de jarenlange ervaring van Hogervorst met Mazzotti en spuittechniek en de expertise van de twee John Deere-dealers van Nederland (GroeNoord in het Noorden, Kraakman in het Zuiden) is er voor iedere klant een passende spuitmachine te leveren. De samenwerking is op het gebied van advies, verkoop en ondersteuning naar de klant.

Voordelen voor klanten

Dankzij de 19 vestigingen van GroeNoord én 18 vestigingen van Kraakman - waar Hogervorst al langer mee samenwerkt - heeft Hogervorst met Mazzotti nu een landelijk dekkend service- en dealernetwerk met 38 vestigingen. Naast de spuitmachines van John Deere zijn de machines van Mazzotti uitermate geschikt voor de Nederlandse akkerbouwer, loonwerker en bloem(bollen)teler doordat klantspecifieke wensen kunnen worden toegepast in de machine. Dit biedt mogelijkheden voor klanten die nog preciezer, met nog minder middelengebruik het werk willen doen. Met de IBIS en MAF-serie van Mazzotti met tankgroottes van 2.500 tot 6.000 liter is er altijd een machine te leveren die aan de eisen van de klant voldoet. Er is al veel ervaring op het gebied van verschillende spoorbreedtes, dopafstanden, driftreductie maar ook met de integratie van de verschillende GPS-systemen die op de markt zijn.

Over Hogervorst

Hogervorst is een modern Mechanisatiebedrijf in Noordwijkerhout. Hogervorst is sinds 2004 importeur van Mazzotti voor de Benelux voor de werktuigendragers en zelfrijdende veldspuiten. Met 32 medewerkers worden dagelijks klanten voorzien van oplossingen voor mechanisatie, intern transport en spuittechniek.

Ander nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

7 september 2023

ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Juli 2023

18 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Voorwinden in Usquert

6 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Agrar Services Termaat Terpac in Putten

Alle nieuwsberichten