GroeNoord en OVM | Group gaan samenwerken

25 maart 2021

Honderden agrarisch en tuin & park gerelateerde machines van GroeNoord gaan komend jaar onder de virtuele hamer op zowel Onlineveilingmeester.nl als Agribidding.com. De recente overname van Wolterink in Beltrum door GroeNoord geeft een perfecte aanleiding om deze veiling als aftrap te gebruiken.

Mechanisatiebedrijf GroeNoord, de John Deere-dealer in Noord en Oost Nederland en één van Nederlands grootste mechanisatiebedrijven, gaat een langdurige samenwerking aan met OVM | Group. Komend jaar worden er meerdere online veilingen georganiseerd op de twee online veilingplatformen welke onder OVM | Group vallen: Agribidding.com en Onlineveilingmeester.nl. Van tractoren en hakselaars tot aan hogedrukreinigers en kettingzagen. Het aanbod loopt enorm uiteen.

GroeNoord is uitgegroeid tot een mechanisatiebedrijf met 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Hierbij is de vestiging in Beltrum, welke kortgeleden is overgenomen, de nieuwste locatie van GroeNoord. GroeNoord staat bekend als een vooruitstrevende dealer die blijft kijken naar innovaties en ontwikkelingen in de Landbouw en Tuin & Park sector.

OVM | Group adviseert, taxeert, veilt, financiert en koopt aan. Onder OVM | Group vallen de online veilingplatformen Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com. OVM | Group veilt voor (agrarische) ondernemers, overheden, curatoren, banken, deurwaarders, verhuurbedrijven, materieeldiensten en particulieren. Het is zowel mogelijk een zelfstandige veiling op een eigen locatie te organiseren als om mee te doen met een zogenaamde inbrengveiling. Dit is een veiling waarbij meerdere partijen goederen in kunnen brengen.

Een online veiling is een effectieve, duurzame, betrouwbare en transparante manier om materieel van de hand te doen. Met duizenden bezoekers per dag uit zowel binnen- als buitenland, is er op korte termijn een groot publiek te bereiken. Door middel van een online veiling heeft iedereen de kans om mee te bieden en geef je materieel een tweede leven, waardoor de levensduur van de goederen verlengd wordt. Daarnaast staan de veilingen altijd onder toezicht van een notaris.

Dat heeft GroeNoord ertoe doen besluiten de samenwerking met OVM | Group voor de lange termijn aan te gaan. De pasgeleden overname van Landbouwmechanisatiebedrijf Wolterink in Beltrum door GroeNoord geeft de aanleiding van de eerste veiling, welke 1 april opengaat. De goederen die op deze locatie staan, worden online geveild in twee delen. Meer informatie over deze veiling is hier te vinden: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3648.

Ander nieuws

Mei 2022

18 mei 2022

Het seizoen om te gaan verticuteren is weer begonnen

12 mei 2022

Kom naar de open dag in Emmeloord

6 mei 2022

Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

April 2022

14 april 2022

Ontdek de nieuwe Toyota Traigo 80

14 april 2022

De CEORA zorgt voor een nieuw tijdperk voor commercieel grasonderhoud

Alle nieuwsberichten