GroeNoord is exclusief dealer van RMH geworden

11 maart 2021

Groningen, 11-03-2021

Mechanisatiebedrijf GroeNoord laat vol trots weten dat het een samenwerking aangegaan is met RMH. Met dit partnerschap spelen GroeNoord en RMH in op de toekomst.  

Nieuw in het premium productprogramma: RMH voermengwagens

Met de samenwerking van GroeNoord en RMH is GroeNoord exclusief dealer van RMH voermengwagens geworden. Dit partnerschap sluit goed aan bij één van de drie kernwaarden van GroeNoord: hoge ambitie. GroeNoord blijft namelijk altijd kijken naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de markt om klanten optimaal te bedienen. Het bedrijf vindt het dan ook belangrijk om een partnerschap aan te gaan dat zich richt op de toekomstgerichte boer. Voor melkveehouderijen is ruwvoer erg belangrijk en de voermengwagens spelen hierbij een belangrijke rol. Het merk RMH past goed bij die missie van GroeNoord: gezonde groei realiseren door premium klanttevredenheid, service en kwaliteit.

RMH: een toekomstgerichte partner

Kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Daar staan de voermengwagens van RMH voor. De wagens zijn het resultaat van ruime ervaring, lange ontwikkeling en hoogwaardige technologie. Doordat RMH puur de focus heeft op mengvoeren komt dit de kwaliteit van de voermengwagens ten goede. Enkele unieke eigenschappen van de producten van RMH zijn homogene menging die zorgt voor een perfect rantsoen en het gebruik van edelstaal dat zorgt voor een lange levensduur. RMH heeft op dit moment een breed scala aan zelfrijders en getrokken wagens.

Veehouderijen werken steeds meer met zelfrijders

Wij zien een marktverschuiving van getrokken wagens naar zelfrijdende voermengwagens. RMH heeft zelfrijders in het assortiment die toereikend zijn voor de toekomstgerichte boer en loonvoerder. En dit is precies waar GroeNoord zich op richt. Nederlandse boeren staan bekend als de meest geavanceerde producenten in de akkerbouw en veehouderij en de eisen worden steeds hoger. Dit is één van de redenen dat GroeNoord exclusief dealer van RMH is geworden. Zodat wij aan de eisen van u, als veehouder kunnen voldoen.   

GroeNoord: betrouwbare en stabiele partner

GroeNoord kiest voor RMH vanwege de uitstekende kwaliteit en toekomstgerichtheid. RMH kiest voor GroeNoord als zeer betrouwbare en stabiele partner. Het gebied dat GroeNoord bedient is groot en daarbij is het bedrijf toekomstgericht. De unieke eigenschappen van GroeNoord zijn de servicegerichtheid en het grote netwerk. De snelle ontwikkelingen in de markt vragen om specifieke ondersteuning en deze biedt GroeNoord in combinatie met uitstekende service. Hiermee worden klanten compleet ontzorgt. Ondanks de grootte van het bedrijf wil GroeNoord dichtbij de klant blijven staan en dat lukt met een groeiende organisatie. Met 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland is er in Noordoost Nederland altijd een GroeNoord-vestiging bij u in de buurt. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. In Nederland, maar ook in Europa staat het bedrijf bekend als vooruitstrevende dealer. Dit gegeven past dan ook bij het nieuwe partnerschap tussen GroeNoord en RMH.

Ander nieuws

Mei 2023

17 mei 2023

8 juni: GroeNoord Gewasbeschermingsdag

Maart 2023

29 maart 2023

Twee miljoenste John Deere trekker geproduceerd in Mannheim

21 maart 2023

Stihl Testdag bij GroeNoord Brummen

1 maart 2023

Hako Roadshow in Akkrum en Raalte

1 maart 2023

Officiƫle Opening GroeNoord Raalte

Alle nieuwsberichten