GroeNoord is samenwerking aangegaan met Hako

19 juli 2021

GroeNoord is dealer geworden van de stadsreinigingsmachines van Hako. Hieronder vallen de Citymaster straatveegmachines/werktuigdragers en de breed inzetbare Multicar smalspoorvoertuigen.

De straatveegmachines, ook wel werktuigdragers van HakoVeegmachine

Met de samenwerking van GroeNoord en Hako kunt u nu ook terecht bij GroeNoord voor onder andere straatveegmachines/werktuigdragers. De Citymaster productlijn van Hako omvat verschillende reinigingsmachines voor buiten. Hako hanteert voor haar stadreinigingsmachines het ‘’one for all’’ concept. Zo kunnen de basismodellen worden gebruikt als professionele veegmachine of ze kunnen omgebouwd worden voor seizoensgebonden taken waardoor ze voor verschillende doeleinden jaarrond te gebruiken zijn. De Citymaster veegmachines zijn veilig, produceren niet veel geluid en hebben lage emissiewaarden.

De breed inzetbare smalspoorvoertuigen

Naast de Citymaster straatveegmachines/werktuigdragers heeft GroeNoord nu ook de Multicar smalspoorvoertuigen van Hako in haar assortiment. Deze voertuigen zijn, net als de Citymaster serie multifunctioneel mede door de verschillende aanbouwdelen. Ook voor de smalspoorvoertuigen geldt het principe ‘’one for all’’. Zo kunnen de Multicar smalspoorvoertuigen bijvoorbeeld ingezet worden voor vegen, nat reinigen, winterdiensten, transport en afvalinzameling, maar ook voor de wegen-, bos- en tuinbouw sector kunnen ze goede oplossingen bieden.

Hako heeft het buitenprogramma dat aansluit bij GroeNoord

De werktuigendragers van Hako passen goed bij de doelgroep van GroeNoord en voor deze machines was nog geen vast merk in het merkenprogramma. Daarbij passen de stadsreinigingsmachines perfect in het Tuin & Park assortiment. Hako levert kwalitatief goede producten die geproduceerd worden in Duitsland.  

GroeNoord: uitgebreid netwerk met een enthousiast verkoopteam

Hako verwacht door het uitgebreide netwerk van GroeNoord de doelgroepen beter te kunnen bedienen en de servicegraad te verhogen. Met 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland is er in Noordoost Nederland altijd een GroeNoord-vestiging bij u in de buurt. Hako hoopt met dit netwerk en het enthousiaste verkoopteam van GroeNoord haar positie in Noordoost Nederland te versterken en de aanwezigheid in de markt te vergroten.

Hako en GroeNoord hebben elkaar gevonden

Zo hebben Hako en GroeNoord elkaar gevonden in een zeer aangename samenwerking. GroeNoord neemt de verkoop en technische ondersteuning van de werktuigdragers en Multicar in de 6 werkgebieden onder haar hoede. De doelgroepen zijn gemeentes, aannemers, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, recreatie- en vakantieparken.

Hako en GroeNoord willen samen een gezonde groei behalen en inmiddels zijn de eerste successen behaald.

Veegmachine voor gebouw  Hako machine in bos  Hako logo

Ander nieuws

Oktober 2021

25 oktober 2021

John Deere 7R 350 Gen 2 AutoPowr tractor van het jaar 2022

18 oktober 2021

APK3 Erkenning GroeNoord Emmeloord

September 2021

23 september 2021

Roberine herziet F3- en R3-klepel- en kooimaaier

16 september 2021

WUR neemt eerste Toyota waterstofheftruck in gebruik

Augustus 2021

31 augustus 2021

Demo stoppelbewerking en inzaai van groenbemesters

Alle nieuwsberichten