RDW-erkenning GroeNoord

12 januari 2021

Het is zo ver! De wet registratie en kentekenplicht is vanaf 1 januari 2021 ingegaan. Wij begrijpen als geen ander dat het extra werk met zich meebrengt om aan deze wet te voldoen. GroeNoord staat daarom voor u klaar om u te ontzorgen.

Vol trots willen wij laten weten dat GroeNoord officieel door RDW erkend is. Door deze RDW- erkenning zijn we bevoegd om bepaalde diensten en handelingen uit te voeren namens het RDW. Bij de verschillende vestigingen hebben we dan ook RDW-erkenning bordjes bij de ingang opgehangen zodat u weet waarmee we u kunnen helpen. We zijn bevoegd de volgende aspecten voor u te verzorgen:

Nieuwe trekker op naam zetten 

Wij kunnen u helpen bij het op naam zetten van een nieuwe trekker. U zal een tenaamstellingscode ontvangen. Deze code is nodig bij de verkoop, schorsing, uitvoer en sloop van het voertuig.

Kentenken platen laten maken!

Heeft u uw trekker geregistreerd? Dan kunt u met de ontvangen gegevens zoals de kentekenkaart en de tenaamstellingscode bij ons kentekenplaten laten maken! Het enige wat u hoeft te doen, is deze gegevens aan de baliemedewerkers door te geven en het vertonen van een geldig legitimatiebewijs. Hierna gaan wij aan de slag en laten wij de kentekenplaten voor u maken!

Afgifte vrijwaringsbewijzen

Wilt u een trekker verkopen? Dan kunt u ook bij ons, als erkend RDW-bedrijf, terecht. Wij hebben de tenaamstellingscode en het kentekenbewijs nodig. Dan zullen wij een vrijwaringsbewijs afgeven aan u. Met dit bewijs staat vast dat het voertuig niet meer van u is en dus ook niet meer op uw naam staat.

Hulp nodig bij het registreren en kentekenen van uw trekker?

GroeNoord wil u graag ontzorgen en assisteren met het registreren en kentekenen van uw machines. Meld je nu aan door op onderstaande button te klikken en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Aanmelden

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten