GroeNoord veilt Landbouw en Tuin & Park materiaal

23 maart 2022

Middenin het natuurrijke Brummen ligt het pand van GroeNoord AG & Turf BV. Op het terrein is plaats gemaakt voor honderden agrarisch en Tuin & Park gerelateerde machines uit allerlei vestigingen van GroeNoord. Dit materieel gaat de komende dagen onder de virtuele veilinghamer op Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com. Naast diverse John Deere tractoren en hakselaars bevat de veiling deze keer ook een uniek item voor liefhebbers van oldtimer auto's; een rijdende Cadillac Fleetwood uit 1966.

Mechanisatiebedrijf GroeNoord is dé John Deere-dealer in Noordoost Nederland. GroeNoord staat bekend als een vooruitstrevende dealer. Vorig jaar werd besloten om al het overtollige materieel op een duurzame en transparante manier van de hand te doen, namelijk doormiddel van veilingen op veilingplatformen Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com.

Veilingaanbod

Op de online veiling worden maar liefst 239 kavels aangeboden. Onder andere diverse tractoren, hakselaars, balenpersen en maaidekken van John Deere en kleiner materieel zoals zitmaaiers, robotmaaiers, elektrische grasmaaiers, verticuteermachines en kantensnijders. Uniek op deze veiling is dat er ook een oldtimer auto geveild wordt; een nog rijdende Cadillac Fleetwood uit 1966. Dit is niet alleen een eyecatcher op de weg maar ook een leuk investeringsobject.

Bezoek deze veiling op: https://www.agribidding.com/nl/veilingen/4256

Kijkdag in Brummen

Het is voor geïnteresseerden mogelijk om de kavels in het echt te bekijken. Dit kan tijdens de kijkdag. Deze vindt plaats op zaterdag 26 maart 2022 tussen 10:00 en 14:00 uur op het terrein van GroeNoord aan de Eerbeekseweg 21 in Brummen. De veiling sluit op woensdag 31 maart 2022 vanaf 19:30 uur.

Bekijk onderstaande video en krijg alvast een beeld van wat u op de veiling in Brummen kunt verwachten:

Ander nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

7 september 2023

ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Juli 2023

18 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Voorwinden in Usquert

6 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Agrar Services Termaat Terpac in Putten

Alle nieuwsberichten