GroeNoord veilt producten

17 juni 2021

Nieuw pand Akkrum

Honderden agrarische en Tuin & Park-gerelateerde machines van GroeNoord gaan komend jaar onder de virtuele hamer. Van tractoren en hakselaars tot aan hogedrukreinigers en kettingzagen, het aanbod loopt enorm uiteen. GroeNoord is hiervoor een langdurige samenwerking aangegaan met OVM | Group. Komend jaar worden er meerdere online veilingen georganiseerd op de twee veilingplatformen die onder OVM | Group vallen: Agribidding.com en Onlineveilingmeester.nl.

OVM | Group adviseert, taxeert, veilt, financiert en koopt aan. Door middel van een online veiling heeft iedereen de kans om mee te bieden en krijgt materieel een tweede leven. De veilingen staan altijd onder toezicht van een notaris. Dat heeft GroeNoord ertoe doen besluiten de samenwerking met OVM | Group voor de lange termijn aan te gaan. De eerste veiling vond plaats op 1 april naar aanleiding van de bedrijfsovername van Wolterink, waarbij producten in twee delen geveild werden. De volgende veiling opent 11 juni aanstaande en sluit op 23 juni. Deze veiling is vanwege de verhuizing van GroeNoord Akkrum naar het nieuwe pand. De machines die geveild worden komen bij de oude locatie van de vestiging Akkrum aan de Feansterdyk 49 te staan en daar vindt ook de kijkdag plaats. De veiling zelf is online.

Akkrum verhuisdPand Akkrum

De bouw van ons nieuwe pand in Akkrum aan de Spikeboor 3 startte afgelopen najaar. Het nieuwe pand is gebouwd op dezelfde plek waar een jaar geleden het oude afbrandde. Inmiddels is de prachtige vestiging klaar en heeft team-Akkrum er op 14 mei haar intrek in genomen. Niet alleen de afdeling Landbouw is (terug)verhuist naar het nieuwe pand, ook de Tuin & Park-afdeling die tot nu toe op een andere locatie in Akkrum was gehuisvest, verhuisde mee. GroeNoord Akkrum is uitgerust met verschillende werkplaatsen, een royale showroom en een modern opgezet magazijn met uitstekende voorraadvoorziening. GroeNoord Akkrum is opgestart en staat voor u klaar, zoals u dat van ons gewend bent.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten