Grondbewerkingsmachines

Goede grondbewerking is belangrijk voor goede groeiomstandigheden en uiteindelijk ook een goede oogst. Met de grondbewerkingsmachines van AVR bent u verzekerd van een perfecte start van het pootseizoen. Grondbewerkingsmachines van AVR koopt u bij GroeNoord. AVR heeft verschillende machines om grond mee te bewerken. Bent u geïnteresseerd in een van de machines? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frezen

AVR heeft verschillende frezen in het assortiment. De frezen zorgen voor een perfecte pootbedbereiding en voor strakke ruggen. Zo is er de multifunctionele frees, de MultiForce. Dit is een krachtige, capaciteitsvolle frees met optioneel zeshaakssysteem. Dit systeem zorgt voor een gelijkmatige verkruimeling van de grond en dat er diep gewerkt kan worden. Hiernaast is er de volveldsfrees: de Compact. Deze is geschikt voor het gebruik in combinatie met een poot- of zaaimachine. Hiernaast heeft AVR GE-Force hakenfrezen in het assortiment. Deze machines zorgen voor een perfect zaaibed en zeer strakke ruggen.

MEER INFORMATIE

Ridgers

Het vormen van bedden en onkruid bestrijden gaat heel gemakkelijk met de Ridger van AVR. Dit werktuig combineert 3 functies op een frame: onkruid afschrapen van de ruggen, ruggen opbouwen en onkruid afsnijden. Het mooie van deze machine is dat deze het gewicht van de trekker gebruikt om druk te zetten op de aanaardkap.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.