Hoofd Financiële Administratie

Groningen - Administratie

Achter de schermen van de mechanisatie

 

GroeNoord staat dichtbij de klant. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen wij als mechanisatiebedrijf onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Dat GroeNoord in Nederland en zelfs in Europa bekend staat als zeer vooruitstrevende John Deere-dealer, maakt ons trots. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we in onze medewerkers en in klanttevredenheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening. GroeNoord is onderscheidend in ondersteuning en professionaliteit.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

Bij GroeNoord is de Administratie de spil van onze interne organisatie. De afdeling verzorgt de registratie en verwerking van de financiële stromen en zorgt dat het management continu beschikt over informatie waarmee de organisatie gestuurd kan worden. Daarmee draagt de afdeling bij aan de effectiviteit en efficiëntie van GroeNoord. Vanwege groei wordt de afdeling gecentraliseerd en zijn wij op zoek naar deskundige aansturing van het team:

 

Hoofd Financiële Administratie  

Groningen (1 fte)

 

In deze functie bij GroeNoord ben jij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afdeling Administratie. Je rapporteert aan de controller. Samen met je afdeling ben je verantwoordelijk voor een goed lopende financiële administratie. Zo kun je zorgen voor een tijdige verstrekking van de financiële informatie.

 

Wat ga jij doen?

Je geeft leiding aan je team en zorgt voor een prettige werksfeer. Dat betekent dat je ze motiveert en stimuleert, zodat zij hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten. Jij en je team verzorgen de grootboekadministratie en de crediteuren- en debiteurenadministratie. Jij zorgt voor tijdige foutloze tussentijdse rapportages en de analyses hiervan. Je maakt liquiditeitsprognoses, verzorgt de BTW-aangiften en stelt de conceptjaarrekening op.

 

Wat vragen we van jou?

De kernwoorden plannen en organiseren, financieel bewustzijn en strategisch inzicht passen bij jou. Net als analytisch inzicht, resultaatgerichtheid en gericht op details. We zetten sterk in op automatisering van het administratieve proces. Daarom is het erg prettig dat je ervaring hebt met financieel administratieve processen en maak je je nieuwe automatiseringsprogramma’s of -processen snel eigen. Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en weet je medewerkers op een motiverende manier te leiden. Je hebt algemene financiële kennis en ervaring in een soortgelijke functie, of je bent met minimaal vijf jaar werkervaring in financiële administratie toe aan een volgende stap in je carrière. Affiniteit met de mechanisatiebranche is een pré.

 

Herken jij jezelf in de beschrijving hierboven en wil jij ons dynamische team komen versterken? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Gertjan Bouwmeester, Controller: (06) 25 08 31 35.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Hoofd Financiële Administratie?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl