Intern Transport

We zien bij GroeNoord dat efficiëntie een belangrijk thema is bij Intern Transport. Toenemend ruimtegebrek zorgt ervoor dat elke m2 efficiënt gebruikt moet worden. Logistieke processen worden ingewikkelder en komen onder druk te staan, waardoor onderhoud aan machines steeds belangrijker wordt. 

Op het gebied van robotisering/automatisering bij Intern Transport, blijft GroeNoord kijken met welke technieken hierop ingespeeld kan worden. Met onze vakkundige mensen zorgen we ervoor dat u het optimale uit uw materiaal kunt halen, zo kunnen we onze klanten ontzorgen.

Onze merken

GroeNoord heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel en verkoopt daarom binnen Intern Transport het A-merk Toyota. De intern transportmiddelen van Toyota zijn ontwikkeld met de focus op innovatie, kwaliteit, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Geïnspireerd door de trends in de sector. Zowel GroeNoord als Toyota kijken vooruit en de samenwerking is gericht op de langdurige inzet en beschikbaarheid van de intern transportmiddelen.


Dealer in: Groningen, Friesland en Flevoland
Handpalletwagens
Elektrische pallettrucks
Stapelaars
Elektrische heftrucks
Verbranding heftrucks

Omdat Cascade wereldwijd levert aan elke industrie, heeft ze wereldwijde kennis over transportoplossingen. Die kennis past Cascade toe op haar producten die ze bovendien op maat maken, op basis van de wensen van de klant. Cascade is onderdeel van Toyota en de productie van Cascade-materiaal wordt afgestemd op de producten van Toyota. De voorzetapparatuur van Cascade past daarmee uitstekend op de trucks van Toyota.


Dealer in: Groningen, Friesland en Flevoland
Voorzetapparaten
Vorken

In beeld

De bedrijfsvideo van GroeNoord

Meer video's

Toyota

Nieuw: BT Levio - LWI160

Diesel, LPG of laden we de batterij op? We kunnen er gewoon niet omheen. Meer dan ooit zien de gebruikers van intern transportmiddelen de noodzaak van energie-zuinige trucks. Het past naadloos bij het algemene bewustzijn dat onze energie-voorraden eindig zijn en we meer zorg moeten hebben voor ons milieu. Schoner en zuiniger rijden is ook voor intern transportmiddelen een thema geworden. De kostenbesparingen worden met de dag interessanter, gezien de hoge energieprijzen.

Lees meer