John Deere Landbouwmachines

John Deere is al jarenlang een begrip op het gebied van tractoren en landbouwmachines. GroeNoord is de John Deere-dealer in Noordoost Nederland. Vanzelfsprekend hebben we een zeer kwalitatief en compleet aanbod van de wereldmarktleider aan tractoren en landbouwmachines in ons assortiment.

Uw John Deere dealer GroeNoord

Als grootste John Deere dealer in Nederland heeft GroeNoord natuurlijk een kwalitatief en compleet aanbod van John Deere tractoren en landbouwmachines. De verkoop van John Deere machines verzorgt GroeNoord vanuit de zes noordelijke provincies. Wilt u meer informatie over de John Deere machines? Laat dan uw gegevens achter bij het contactformulier.  

John Deere tractoren

De tractoren van John Deere zijn veelzijdige machines voor trekken, ploegen en pompen. Maar ook tractoren waar u op kunt vertrouwen. Elke dag weer. Of u nu een compacte, middelgrote of grote trekker zoekt, John Deere heeft voor iedereen een geschikte tractor. Zo kunt u kiezen uit verschillende series en is er voor elk doeleind een geschikte tractor. 

Lees verder

John Deere voorladers

De voorladers van John Deere zijn praktisch: ze kunnen snel gemonteerd worden en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Hiernaast zijn ze zo geproduceerd dat ze uw zicht zo min mogelijk belemmeren. John Deere heeft voor elke trekker en toepassing een bijpassende voorlader. Zelfs voor oudere modellen. Wat u ook zoekt. De juiste voorlader vindt u bij uw John Deere dealer. Van voorladers voor het wat lichtere standaard werk tot voorladers voor het zwaardere werk.

Lees verder

John Deere veldhakselaars

Naast de tractors en voorladers heeft John Deere ook twee series zelfrijdende veldhakselaars in het assortiment. John Deere bied, afhankelijk van uw individuele oogstvereisten, een garantiepakket aan met de DURA Line gewasstroomslijtdelen. Op elk pakket zit een garantie tot 3000 motoruren of 5 jaar gebruik.  

Met de HarvestLab3000 krijgt u realtime informatie over het gewas zodat u ter plekke aanpassingen door kunt voeren om het beste product te leveren.

Lees verder   

John Deere veldspuiten

Bent u op zoek naar een veldspuit? Ga dan voor een John Deere veldspuit. Een getrokken of een zelfrijdende zelfspuit. John Deere is al vele jaren voorloper op het gebied van veldspuittechnologie en heeft dan ook meer veldspuiten geproduceerd dan elke andere fabrikant. Deze kennis en ervaring is terug te zien in de veldspuiten.

Lees verder

John Deere maaidorsers

Maaidorsers heeft John Deere ook in het assortiment. U kunt kiezen uit drie verschillende series. De T-serie met een 50-tons maaidorser, S-serie met geautomatiseerde maaidorser en de X-serie met een 100-tons maaidorser. Het Harvest Promise pakket wordt standaard meegeleverd bij elke nieuwe maaidorser. Dit pakket bevat deskundige controle, 24-uurs onderdelenbelofte, een vervangende machine, training en deskundig advies.   

Lees verder

John Deere balenpersen

John Deere heeft verschillende balenpersen. Voor ieders wens en behoefte een geschikte pers.

Zo zijn er balenpersen met variabele perskamer en persen met een vaste perskamer. Hiernaast zijn er de grote, vierkante balenpersen: de L-serie. Een wat kleiner model gewenst? Ga dan voor een kleinpakpers. Kosten efficiëntie en hoge capaciteit. Daar staan de balenpersen van John Deere voor.

Lees verder

John Deere maaier-kneuzers

U kunt bij GroeNoord terecht voor verschillende maaier-kneuzers die john Deere in het assortiment heeft. Zo zijn er de F310R en de F350R die op de voorzijde gemonteerd zijn. De 324A, 328A en de 331 zijn aan de achterzijde gemonteerd.

Lees verder

Wij adviseren u graag