John Deere partnerschap met Reichhardt GmbH Steuerungstechnik

21 oktober 2019

John Deere kondigt strategisch partnerschap aan met Reichhardt GmbH Steuerungstechnik

 

Mannheim, 21. October 2019 – John Deere John Deere heeft vandaag bekendgemaakt dat het overeenkomst heeft bereikt over een strategisch partnerschap met Reichhardt GmbH Steuerungstechnik. De twee firma's zullen samenwerken aan de GREEN FIT-productlijn van Reichhardt. Hiermee worden de landbouwmachines van veel andere fabrikanten ook uitgerust met de Precision Ag-technologie van John Deere. Deze retrofitoplossingen worden aangeboden via de John Deere dealer.

 

Reichhardt is toonaangevend op het gebied van automatiseringsoplossingen voor tractoren, zelfaangedreven landbouwmachines en landbouwwerktuigen. Het bedrijf hecht veel waarde aan een sterke band met de klant en streeft naar succes op de lange termijn. Reichhardt levert sinds 2008 producten aan John Deere.

 

De AutoTrac™-oplossingen worden in samenwerking met Reichhardt aan klanten beschikbaar gesteld via het toonaangevende netwerk van distributiepartners van de John Deere dealers. Dankzij het partnerschap kunnen John Deere dealers de richtspoortechnologie aanbieden voor machineplatformen waarvoor tot op heden geen retrofitoplossingen bestaan.

“John Deere is op dit moment de toonaangevende fabrikant van richtspoorsystemen. Het bedrijf wil zijn technologie graag beschikbaar maken voor meer landbouwbedrijven, zelfs voor machines van andere merken”, aldus Denny Docherty, vicepresident Sales & Marketing. “Reichhardt beschikt over 35 jaar aan kennis over en ervaring met voertuigsystemen. We kijken uit naar deze samenwerking die ons de mogelijkheid biedt om onze hoogwaardige oplossingen voor verbonden machines en de Precision Ag-technologie verder te ontwikkelen, en ons dealernetwerk uit te breiden.”

 

De John Deere dealer zal het systeem, eventueel samen met Reichhardt, in de machine installeren en de klant training en ondersteuning bieden om volledig aan de verwachtingen van landbouwbedrijven en aannemers te voldoen.

 

“Het is altijd ons doel geweest om landbouwbedrijven innovatieve oplossingen te bieden, ongeacht het merk van de machines die ze gebruiken”, zegt Andreas Reichhardt, CEO van Reichhardt GmbH Steuerungstechnik. “De GREEN FIT-lijn is het resultaat van al onze ervaring op het gebied van productontwikkeling en veldwerkzaamheden. We hebben samen met John Deere in de afgelopen tien jaar altijd interessante projecten weten te ontwikkelen en we kijken ernaar uit samen nog betere voordelen voor onze klanten te ontwikkelen.”

 

Dit partnerschap betekent een unieke gelegenheid om meer landbouwmachines uit te rusten met de gerenommeerde Precision Ag-oplossingen van John Deere. Klanten profiteren van een hogere productiviteit omdat ze hun werkzaamheden in het veld kunnen automatiseren. De technologie is tevens de grondslag voor de volledig zelfstandige landbouwmachines die we in de toekomst zullen zien.

Ander nieuws

December 2023

1 december 2023

VIDEOTOUR - Bij Jansen Heeten loon- en grondverzet in Heeten

November 2023

16 november 2023

John Deere presenteert nieuwe zelfrijdende spuitmachine, de 300M

10 november 2023

VIDEOTOUR - Bij Schepel Agro in Hellum

9 november 2023

Agritechnica 2023 - Waar staan onze merken?

Oktober 2023

14 oktober 2023

ZOMERTOUR - Bij Sterkenburgh in Schraard

Alle nieuwsberichten