Balenpersen

John Deere heeft een volledig aanbod aan balenpersen in het assortiment. Voor elk bedrijf is er een geschikte pers. Van ronde tot vierkante persen en van grote tot kleine. Wilt u meer informatie over een van de machines? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier. 

Balenpers met variabele perskamer

De balenpers met variabele perskamer is geschikt voor ieder type bedrijf. Deze pers is veelzijdig en betrouwbaar. Onder de balenpers met variabele perskamer vallen de R, M en G serie persen. De persen zijn robuust, compact en ze zijn geschikt voor de meeste gewassen en omstandigheden. Of u nu stro, hooi of bijvoorbeeld kuilvoer produceert. Er zit altijd een geschikt model voor u tussen. 

MEER INFORMATIE

Balenpers met vaste kamer

Onder de balenpersen met vaste kamer valt de F400 serie. De balenpersen met vaste kamer zijn zuinig, ongecompliceerd en robuust. Ga voor de F441M balenpers voor middelgrote tot kleine volumes. De F441R is zeer geschikt voor de grotere volumes en voor natte silage. Deze pers bevat roestvrijstalen geleidestrippen op de pick-up en zware rollen voor duurzaamheid in zware en natte gewassen.  

MEER INFORMATIE

Vierkante balenpers

Ook heeft John Deere grote, vierkante balenpersen in het assortiment, bestaande uit de L-serie. Deze persen produceren harde, dichte en perfect gevormde pakketten. De L-serie persen staan bekend om de dichtheid van de persen. Hierdoor kan de baal eenvoudig worden verwerkt, vervoerd, gestapeld en opgeslagen worden.

MEER INFORMATIE

Pers wikkel combinaties

Naast de persen met variabale perskamer, vaste perskamer en de vierkante balenpersen, heeft John Deere ook pers wikkel-combinaties in het assortiment. U heeft keuze uit een pers-wikkel combinatie met een variabele kamer, de C451R en de C461R en een pers-wikkelcombinatie met een vaste kamer, de C441R. De perswikkelcombinaties van John Deere staan bekend om de compactheid, ze zijn praktisch en hebben een moderne uitstraling.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.