Maaidorsers

U kunt kiezen uit 3 series maaidorsers van John Deere. Het Harvest Promise pakket wordt standaard meegeleverd bij elke nieuwe maaidorser. Meer informatie over een van de maaidorsers of over het Harvest Promise pakkket? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier.

T-serie maaidorsers

Met de T-serie maaidorser heeft u 10% hogere prestaties dankzij de Tangential Plus achterste dorskorf met rotorafscheider. De T-serie maaidorsers zijn zeer comfortabel om mee te werken; de cabine is een van de stilste in de markt en is relatief ruim. 3,30m3. Het unieke dorssysteem zorgt voor een gelijkmatige gewasstroom zonder scherpe bochten of plotselinge veranderingen van richting. Dit zorgt voor een perfecte graan- en strokwaliteit. De T-serie heeft modellen van vermogens van 305 t/m 455

MEER INFORMATIE

S700-serie maaidorsers

De S700-serie, ook wel de geautomatiseerde maaidorser, is beschikbaar in modellen van 455 pk tm 625 pk. Met de adaptieve automatiseringstool kan de capaciteit met maximaal 20% worden verhoogd. Door de enkele rotor van de S-serie wordt het graan minder beschadigd en is er sprake van minder verlies. Deze serie is zo ontworpen dat er minder onderhoud en service nodig is. Dit komt doordat de machine mechanisch eenvoudiger is.

MEER INFORMATIE

X9-serie

De X9-serie is verkrijgbaar in een model van 639pk en een model van 700 pk. De X-serie heeft een bredere romp en heeft minder dan 1% verlies. Dorsen, afscheiden en schonen kost deze machines weinig energie. Hiernaast is deze maaidorser nog comfortabeler dan de andere twee series al zijn. Het is de meest luxe en geluidsarme cabine.

MEER INFORMATIE

Maaidorsermaaiborden

Naast de maaidorsers zijn er ook diverse John Deere maaidorsermaaiborden. Deze maaiborden zijn te gebruiken voor allerlei soorten gewassen, maar ook voor verschillende uitdagende omstandigheden.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.