Veldspuiten

John Deere heeft een ruim assortiment aan getrokken veldspuiten. Deze staan bekend om gebruiksgemak en hoge spuitnauwkeurigheid.

M700 en de M700i serie

De veldspuiten uit de serie M700 en M700i zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over de nieuwste technieken. Het lage zwaartepunt en gelijkmatige gewichtsverdeling zorgen voor fijn rijden niet alleen in het veld, maar ook op de weg.

MEER INFORMATIE

R700i serie

Een compacte veldspuit met eigenschappen van een groter model. Dat zijn de veldspuiten uit de R700i-serie. Door het gebruik van PowrSpray kan de veldspuit in 7 minuten gevuld zijn.

MEER INFORMATIE

R900i serie

De R900i-serie is een allround veldspuit met een hoge productiviteit en lage kosten. Bij deze machine draait alles om meer productiviteit en minder kosten. De spuiten uit de R900i-serie zijn snel en stabiel op de weg. 

MEER INFORMATIE

M900-M900i serie

De M900-M900i serie staat bekend om de hoge spuitnauwkeurigheid en het gebruiksgemak.

MEER INFORMATIE

Zelfrijdende veldspuit

Naast de getrokken veldspuiten heeft John Deere twee modellen zelfrijdende veldspuiten. De zelfrijdende veldspuiten van John Deere zijn nauwkeurig en zijn makkelijk te vullen. De spuitbomen blijven bij hoge snelheden stabiel door TerrainControl Pro of TerrainCommand Pro. Deze machine heeft een ruime comfortabele cabine. Door het gebruik van PowrSpray kunt u efficiënt vullen, spuiten en roeren.  

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.