Voorladers

De voorladers van John Deere kunnen snel worden gemonteerd, bieden perfect zicht en hebben weinig onderhoud nodig. Waarvoor u de voorlader ook wilt gebruiken. John heeft altijd een perfecte voorlader voor uw toepassingen. Meer informatie over een van de voorladers? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier.

Voorladers voor de 5E/5G, 7R en de 8R

Er zijn verschillende voorladers geschikt voor de 5E/5G, 7R en de 8R. Zo is de H240 voorlader geschikt voor de 5E en 5G tractoren. Deze voorlader is zo ontworpen dat de bestuurder uitstekend zicht heeft. De voorlader heeft een hefkracht van 1608kg bij een maximale hefhoogte van 3335mm. Deze voorlader is verkrijgbaar met de mechanische parallelgeleiding of zonder parallelgeleiding en geschikt voor werkzaamheden voor de landbouw- en bouwwerkzaamheden.  

Wanneer u voor de 7R of de 8R serie een voorlader zoekt, gaat u voor de 700M voorlader. Deze voorlader is ontworpen voor de zware klussen.

MEER INFORMATIE

M serie voorladers

Een voorlader nodig voor standaard toepassingen zoals het binnenhalen van balen, voeren van vee of het verplaatsen van pallets? Ga dan voor de lichte, maar sterke M-serie voorladers. De alles-in-een oplossing voor standaard toepassingen. Dankzij de lichtere laadarm en de lichtere achterballast dan bij de R serie voorladers, wordt de trekker extra wendbaar. Het heffen van de bak gaat snel. Dit kan al binnen 6 seconden.  

MEER INFORMATIE

R serie voorladers

De R-serie voorladers zijn ontworpen voor zwaar werk en hebben veel vermogen. Ook is het gebruiksgemak van deze voorladers erg hoog. De R-serie voorladers staat bekend om een hogere productiviteit. Deze voorladers beschikken over een automatische vergrendeling waardoor het vastkoppelen van de lader en werktuigen makkelijk gaat.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.