JOZ Mestrobots

JOZ heeft voor elk type stalvloer een geschikte mestrobot. Het assortiment bestaat uit de Barn-E en de JOZ Tech. Wilt u meer informatie over de mestrobots van JOZ? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand contactformulier.

Barn-E

Deze mestrobot is speciaal ontworpen voor stallen met een dichte vloer. Zowel een elementvloer, rubbervloer of ander type dichte vloer kan de Barn-E moeiteloos schoonmaken. Daarnaast is het ook mogelijk om wachtruimtes en brede mestgangen schoon te maken met deze mestrobot. De Barn-E schuift de mest niet maar raapt dit op. Aan de hand van een stuw/glijbak wordt de mest verzameld waarna de mest omhoog wordt gebracht en in een mestcontainer wordt opgeslagen. Vervolgens rijdt de mestrobot naar de afstort en lost het daar de verzamelde mest. Ook wanneer u stro in uw stal gebruikt kan de Barn-E worden ingezet. De mestrobot is geschikt voor stro gesneden tot maximaal 6 cm. De Barn-E is zowel verkrijgbaar met een schuifbreedte van 155 cm als een schuifbreedte van 185 cm.

Bekijk brochure

JOZ-Tech

Aan de hand van de hoge capaciteit van de JOZ-Tech mestrobot kunt u altijd beschikken over een schone stalvloer. Op door u gekozen tijdstippen schuift de mestrobot de stal schoon en volgt het vooraf geplaatste transponders. U kunt een onbeperkt aantal routes instellen waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken om uw stalvloer. Er zijn verschillende opties voor de JOZ-Tech waaronder een hefinrichting waarmee hellingen en de voergang geen blokkade meer vormen.

 

 

Bekijk Brochure

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij open voor een vrijblijvend gesprek