JOZ Mestrobots

JOZ heeft voor elk type stalvloer een geschikte mestrobot. Het assortiment bestaat uit de Barn-E en de JOZ Tech. Wilt u meer informatie over de mestrobots van JOZ? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Barn-E

Deze mestrobot is speciaal ontworpen voor stallen met een dichte vloer. Zowel een elementvloer, rubbervloer of ander type dichte vloer kan de Barn-E moeiteloos schoonmaken. Daarnaast is het ook mogelijk om wachtruimtes en brede mestgangen schoon te maken met deze mestrobot. De Barn-E schuift de mest niet maar raapt dit op. Ook wanneer u stro in uw stal gebruikt kan de Barn-E worden ingezet. De mestrobot is geschikt voor stro gesneden tot maximaal 6 cm. De Barn-E is zowel verkrijgbaar met een schuifbreedte van 155 cm als een schuifbreedte van 185 cm.

Barn-E

JOZ-Tech

Aan de hand van de hoge capaciteit van de JOZ-Tech mestrobot kunt u altijd beschikken over een schone stalvloer. Op door u gekozen tijdstippen schuift de mestrobot de stal schoon en volgt het vooraf geplaatste transponders. U kunt een onbeperkt aantal routes instellen waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken om uw stalvloer. Er zijn verschillende opties voor de JOZ-Tech waaronder een hefinrichting waarmee hellingen en de voergang geen blokkade meer vormen.

Joz tech

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.