JOZ

JOZ is grondlegger van de moderne stalreiniging en ontwikkeld al meer dan 70 jaar mest- en voeraanschuifsystemen voor veehouders in meer dan 30 landen. Met de machines en systemen van JOZ wordt het werk in de stal makkelijker, diervriendelijker én kostenbesparend.

Uw JOZ specialist GroeNoord

GroeNoord verzorgt de verkoop van JOZ machines in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Geïnteresseerd in een van onderstaande JOZ machines? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

JOZ voeraanschuifrobots

Met de Moov 2.0 biedt JOZ een volledig automatische voeraanschuifrobot aan die geschikt is voor iedere stal. Hierdoor is er zowel ’s nachts als overdag genoeg voer voor de gehele kudde. Dit zorgt voor meer rust in de kudde, een hogere voeropname en uiteindelijk een hogere melkproductie. Vanaf een laadstation start de Moov 2.0 zijn route. Dit laadstation kan zowel binnen de stal als buiten de stal worden geïnstalleerd. De routes van de voeraanschuifrobot kan de veehouder zelf instellen.

JOZ Moov 2.0

JOZ mestrobots

JOZ biedt twee type mestrobots aan. De Barn-E is speciaal ontwikkeld voor stallen met een gesloten vloer en de JOZ Tech is geschikt voor alle overige vloertypes. Met een mestrobot wordt de stalvloer automatisch gereinigd wat zorgt voor een droge vloer, betere hygiëne en minder klauwaandoeningen.

Lees verder

JOZ mestschuiven

JOZ heeft voor iedere stal een geschikte mestschuif ontwikkeld. Bent u opzoek naar een mestschuif? Bij JOZ heb je de keuze uit 5 verschillende types mestschuiven. Afhankelijk van u type stalvloer kunt u kiezen uit een roosterschuif, vouwschuif, flexschuif, multischuif of een combischuif. Deze mestschuiven worden voortgetrokken door een touw, staalkabels of een mestketting.

lees verder

JOZ rondgaand ketting systeem

Het Rondgaand Ketting Systeem wordt vaak gebruikt in combinatie met een JOZ mestschuif. Waar de mestschuif de vaste mest naar het einde van de mestgang voert, kan de mest met het Rondgaand Ketting Systeem vervolgens naar de mestopslag worden afgevoerd. De machine is geschikt voor strostallen, hellingstallen, varkenstallen en stapelbare mest. Het Rondgaand Ketting Systeem wordt ook vaker in paardenstallen gebruikt.

Rondgaand ketting systeem

JOZ stikstofkraker

Met de JOZ Gazoo biedt JOZ een circulaiere oplossing waarmee u mest kunt verwerken en tot wel 80% stikstof kan reduceren. Daarnaast reduceert niet alleen stikstof maar ook methaan. Stikstof wordt met de JOZ Gazoo gereduceerd in twee stappen. Klik voor een uitgebreide uitleg van de werking op onderstaande knop.

JOZ Gazoo

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.