Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Groningen

Groningen - Verkoop

Junior, commercieel, front office

 

GroeNoord staat dichtbij de klant. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen wij als mechanisatiebedrijf onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Dat GroeNoord in Nederland en zelfs in Europa bekend staat als zeer vooruitstrevende John Deere-dealer, maakt ons trots. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we in onze medewerkers en in klanttevredenheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening en ondersteuning.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

Onze kracht zit ‘m namelijk in onze mensen. Op al onze vestigingen is het gezicht aan de balie het eerste aanspreekpunt: hij/zij denkt met de klant mee en adviseert dankzij de expertise, de ervaring en het uitgebreide productassortiment dat GroeNoord in huis heeft. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij namelijk een compleet pakket topmerken uit. En niet alleen op locatie, ook telefonisch bieden we onze klanten service en ondersteuning die onderscheidend is. Zo draagt het complete dynamische team van GroeNoord, allround bij aan de efficiency van de organisatie. Voor onze hoofdlocatie in Groningen zijn we op zoek naar een enthousiaste, juniormedewerker front office:

 

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Groningen (0,8 fte)

 

Deze functie, op onze hoofdlocatie in Groningen, is een veelzijdige functie. In Groningen bevinden zich naast de showroom - die jij beheert - en de winkel - waar jij verkoopadviseur particuliere machines bent - de kantoren van onder andere de administratie en het management. Met elke klant die bij ons langskomt, heb jij het eerste contact: als adviseur, als gastheer/-vrouw, als officemedewerker. Daarnaast doe je ondersteunende taken voor de werkplaats. Junior Commercieel Medewerker Binnendienst, een uitdagende functie binnen GroeNoord. Eén waarin je kansen krijgt en je kunt ontwikkelen, de naam zegt het al: junior. Je staat aan de start van je carrièreloopbaan, waarin je kunt groeien in een allround commerciële, front office-functie. Heb jij je opleiding net afgerond en wil je aan het werk? Bij GroeNoord Groningen word je getraind door en ga je deel uitmaken van een professioneel en dynamisch team. Deze functie is eventueel ook in te vullen door middel van een BBL werk-/leertraject vanaf niveau 3.

 

Sluit deze baan aan bij jouw ambities? Lijkt het jou interessant om bij het klantgerichte GroeNoord te werken? Voldoe je ook nog aan de specifieke functie-eisen,* dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

- MBO-opleiding (startend of afrondende fase)

- Computervaardigheden met systemen

- Beheersing van Engelse en Duitse taal

- Representatief en klantgericht

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Junior Commercieel Medewerker Binnendienst Groningen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl