KAM Coördinator, Noord/Oost-Nederland

Noord / Oost-Nederland - KAM Coördinator

Mogen we uit jouw kennis over kwaliteits- , veiligheids- en milieuzaken putten?

GroeNoord is een gerenommeerd en succesvol mechanisatiebedrijf. Vanwege de sterke groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, hebben we steeds meer disciplines in eigen huis nodig. Een specialist op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbeidsomstandigheden en milieuzaken staat bovenaan ons verlanglijstje. Ga jij ons sterker maken? Word jij onze nieuwe KAM coördinator? 

Onze Mensen Onze Kracht

Wie werkzaam is in de landbouw en tuin- en parksector, kent GroeNoord. Wij zijn één van Nederlands grootste mechanisatiebedrijven en dé John Deere-dealer in Noord- en Oost-Nederland. Onze klanten weten dat ze op het juiste adres zijn, wanneer ze machines of onderdelen nodig hebben of gewoon goed advies willen van een echte vakman. Het is ons personeel dat onze naam groot maakt, zij zijn het visitekaartje van GroeNoord.  We zijn daarom zuinig op onze mensen. Korte communicatielijnen, duidelijkheid over verwachtingen, een gezellige vriendschappelijke werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden vinden we belangrijk.

Dit hoort bij de functie

We willen veiligheidsbewustzijn intern hoger op de agenda krijgen en jij gaat hierin de kar trekken. Op jouw manier; overtuigend en soms een beetje streng, maar vooral met de aansluiting op iedereen in onze organisatie. Vind jij ‘groen’ ondernemen een topprioriteit en heb je goede ideeën die je hier kunt implementeren? Graag! Wij laten ons graag leiden door jouw kennis en expertise.

Nog even concreet enkele kerntaken op een rijtje:

 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het opzetten en onderhouden van het managementsysteem op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu
 • Je signaleert de risico’s en kansen op KAM-gebied en ontwikkelt op basis daarvan verbeteringsprogramma’s.
 • Ongevalsonderzoeken, keuringen, BHV-plannen en milieubeheer; jij neemt hier het voortouw in.
 • Ook de borging en verbetering van bedrijfsprocessen en het schrijven van bedrijfskundige adviezen behoren tot je taken.

Wie ben jij?

 • Een hbo- of mbo 4-niveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, is passend bij deze functie. Een afgeronde opleiding middelbare of hogere Integrale Veiligheidskunde is een pre, maar geen vereiste. Je intentie om met ons mee te groeien vinden we belangrijk.
 • Je bent analytisch en communicatief sterk. Je schakelt gemakkelijk van een managementbespreking naar een audit in de werkplaats.
 • We vragen niet om een technisch wonder. Wel moet je affiniteit hebben met techniek, keuring en mechanisatie.
 • Onmisbaar: een goede beheersing van MS Office en een rijbewijs.

Wat bieden wij?

 • We bieden je aanvankelijk een jaarcontract voor 32 uur, met zicht op urenuitbreiding en een vaste aanstelling.
 • Het salaris is marktconform en afhankelijk van je opleiding en ervaring. Goede secondaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt een auto van de zaak.
 • Wij ondersteunen je ambities waar we maar kunnen. Je kunt tal van interessante opleidingen volgen.
 • Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten en op vrijdag sluiten we de week samen af met een drankje.

Waarom jij ónze KAM-coördinator wilt zijn

 • Het is een nieuwe functie binnen ons bedrijf. Met alle gelegenheid om je eigen invulling eraan te geven. Uitdaging genoeg!
 • Omdat we veiligheid een topprioriteit vinden, zit je bij de directie aan tafel. Korte lijnen, snel schakelen; daar houden we van.
 • Je werkt voor 19 vestigingen en hebt contact met veel verschillende partijen. Altijd weer anders.
 • We vinden de balans tussen privé en werk heel belangrijk. Jij bepaalt je prioriteiten.

Solliciteer direct
Hebben we je interesse gewekt? We zijn heel benieuwd naar wie je bent. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via pz@groenoordbv.nl en hopelijk  spreken we elkaar gauw. Indien je meer informatie wilt over de functie of de sollicitatieprocedure, bel dan naar 050-5445360.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie KAM Coördinator, Noord/Oost-Nederland?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl