Klaar voor de toekomst

In de mechanisatie zijn in de vorige eeuw de grootste ontwikkelingen de revue wel gepasseerd. Van paard naar trekker naar cabine, van meer PK’s naar automatisch sturen. De ontwikkelingen richten zich nu meer op de details, op het verbeteren van bestaande systemen. Een nieuwer model, zuinigere motoren, betere elektronica, nauwkeurigere aansturing, betere datavoorziening.

Kennis en kunde

Door de ontwikkeling van de steeds modernere machines veranderen ook het onderhoud en de reparaties: het vereist steeds meer vakkundigheid en specialistische kennis. GroeNoord investeert daarom continu in de ontwikkeling van haar medewerkers. Medewerkers hebben bovendien de mogelijkheid zich te specialiseren. Hierdoor is de kennis en kunde van de medewerkers van GroeNoord onderscheidend. Die professionaliteit is ook terug te zien in ons eenduidige merkenpakket. Kwaliteitsmerken die passen bij het imago van het hoofdmerk John Deere en bij de professionele klanten van GroeNoord.

Services en diensten

Ons productassortiment is heel breed: landbouwtrekkers, heftrucks, tuin- en parkmachines en diverse werktuigen. Nieuw, occasions, te koop en te huur: topmerken, jong en goed onderhouden. Naast de ‘ijzeren producten’ worden er steeds meer ondersteunende producten ontwikkeld: servicecontracten, verzekeringspakketten en specifieke financieringen. Door naast premium producten ook premium services en diensten aan te bieden is GroeNoord klaar voor de toekomst.