Klaar voor een nieuw seizoen

16 mei 2018

Nederland waterland, zeggen ze wel eens. Onze hele cultuur is ingesteld op regelmatig zon en voldoende regen. Onze landbouw moet een bepaalde hoeveelheid regen hebben, anders gaat het mis. Nu zit er in de grond altijd wel een voorraadje water en bij voldoende regen wordt dit aangevuld. Afgelopen najaar heeft het in Nederland langdurig en veel geregend, waardoor de oogst vrij laat van het land gehaald kon worden. 

 

Pieken

Dat dit gebeurde, is niet bijzonder in de landbouwsector. Het is nou eenmaal een sector die een grillig patroon kent. Voor GroeNoord schuift dan de servicebehoefte van de klanten, die vaak in pieken komt, op in het jaar. Afgelopen winter werden de machines laat naar binnen gehaald en kwamen ze dus ook later voor hun jaarlijkse winterbeurt. Als we nu naar buiten kijken zien we het gras uit de grond schieten; het nieuwe seizoen is los. De eerste snede is er al weer af. Voor GroeNoord betekent dit dat de openingstijden verruimd zijn en er voor de andere momenten een storingsdienst ingeregeld is. Want voor alle klanten geldt dat het materieel nu vol aan de bak moet. En een eventuele schade of storing - ondanks de goede winteronderhoudsbeurt - moet natuurlijk snel opgelost worden. 

 

Proactief

Door te zorgen dat de monteurs van GroeNoord de kennis en kunde hebben van alle technische snufjes en mogelijkheden van de machines - en de klant in staat te stellen er het maximale uit te laten halen - is GroeNoord proactief naar haar klanten. Daar worden de nodige trainingen voor gevolgd. Natuurlijk gespecialiseerde trainingen voor onder andere de Kramer-machines waarmee GroeNoord sinds begin dit jaar een exclusieve dealerovereenkomst heeft. Maar ook gebruikerstrainingen op het gebied van GPS-systemen op de 6-, 7- en 8R-serie-tractoren en trainingen over de John Deere HarvestLab. Een moderne techniek om bemesting te optimaliseren. Kortom, het nieuwe seizoen is begonnen en GroeNoord is er weer klaar voor. 

 

GroeNoord, Onze Mensen Onze Kracht

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten