Nothing runs like a deere

Als John Deere Dealer die al jaren actief is in de branche hebben we vanzelfsprekend een kwalitatief en compleet aanbod aan producten van John Deere, het merk is zelfs wereldmarktleider van tractoren. In Nederland hebben we met deze betrouwbare tractoren de titel Marktleider Tractoren weer weten te behalen. Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om het premium merk John Deere te ervaren en te overtuigen van de extra’s die John Deere te bieden heeft.

MEER INFORMATIE

Koop nu, beslis later

De aanschaf van een nieuwe tractor is een flinke investering. Deze actie is een mooie manier om een tractor te kopen op basis van eigen ervaring. John Deere levert voor uw bedrijf de optimale prestaties. Daar zijn wij zeker van! Wij bieden u daarom 100% terugkoopgarantie bij aankoop van een John Deere voorraadtractor. Eén jaar lang kunt u zelf ervaren of de John Deere tractor voldoet aan uw verwachtingen. Pas daarna beslist u of de tractor een aanvulling is op uw bedrijf. Wij durven dit risico aan, want wij staan achter onze producten. U heeft bij deze probeeractie geen verplichtingen of risico’s. Deze actie is geldig op al onze John Deere voorraadtractoren vanaf 155hp.  

U kunt de tractor meteen proberen

We hebben deze tractoren op voorraad staan. Dit betekent dus dat de tractoren meteen beschikbaar zijn om mee te werken. U kunt gelijk starten met het uitproberen van de John Deere. Zo kan u gelijk het veld in met uw tractor.  

Hoe werkt de actie?

Samen met onze adviseur bekijkt u welk voorraad- of demomodel het best past bij uw bedrijf. Hierna gaat u deze tractor voor een jaar uitproberen en kunt u ervaren of deze aan uw verwachtingen en wensen voldoet. Na dit jaar beslist u wat u wilt: de tractor terugbrengen zonder opgave van reden of u houdt de tractor. Bij terugbrengen zonder reden worden de draaiuren verrekent bij de terugbetaling van de tractor.

Modellen van de actie

De actie is geldig op onze onderstaande voorraad- en demotractoren zolang de voorraad strekt.

6155M - 6195M

6155M - 6195M

6155R

6155R

6175R

6175R

6195R

6195R

6215R

6215R

6250R

6250R

Voordelen voor u op een rij

  • Ervaar een jaar lang John Deere
  • Profiteer van scherpe kostprijs per draaiuur
  • Geen risico's
  • Direct leverbaar

De actie in het kort

  • Proeftijd van 1 jaar
  • 100% terugkoopgarantie
  • Koop nu, beslis over één jaar
  • Terugbrengen zonder opgave van reden
  • Inruil mogelijk

Nothing runs like a Deere

Bent u klaar om overtuigd te worden? Meld u dan gelijk aan en er wordt contact met u gezocht.