Kramer

De producten van het Duitse merk Kramer kenmerken zich door geavanceerde technologie en de hoogste kwaliteit. De wielladers en verreikers zijn uniek in de markt door het gebruik van het vierwielstuur. Kramer heeft een uitstekende reputatie vanwege het innovatieve vermogen en veelzijdigheid van de machines.

Uw Kramer specialist GroeNoord

De verkoop van de Kramer machines verzorgt GroeNoord vanuit de 6 noordelijke provincies. Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande Kramer machines? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Kramer wielladers

Kramer heeft een uitgebreid aanbod wielladers. Deze wielladers zijn multifunctioneel, stabiel, sterk en efficiënt. U heeft keuze uit de 5-serie of 8-serie wielladers. De 5-serie bestaat uit wielladers in de klasse van 1 tot 4,5 ton en wielladers in de klasse van 4 tot 5 ton. De 8 serie bestaat uit een groep wielladers in de klasse van 1 tot 4,5 ton en een groep wielladers in de klasse van 9 tot 11 ton.

Naast deze wielladers heeft Kramer ook een elektrische wiellader in het assortiment. Deze is volledig elektrisch met vierwielbesturing. 

 LEES VERDER

Kramer telescopische wielladers

Naast de wielladers heeft Kramer ook telescopische wielladers in het assortiment. Deze zijn flexibel, hebben een groot bereik en zijn beweeglijk. Door de uitschuifbare laadinrichting kunt u plekken bereiken die hoog of ver weg liggen. De telescopische wielladers bestaan ook uit de 5 en de 8 serie.   

LEES VERDER

Kramer verreikers

In het aanbod verreikers van Kramer vindt u compacte allrounders met maximaal motorvermogen. De verreikers zijn uniek dankzij de gebruiksvriendelijkheid en de technische verfijning. De machines zijn met Fase V-motoren uitgerust. Kramer heeft verreikers met een stapelhoogte tot 9 meter. De verreikers van Kramer hebben de eigenschappen van wielladers en zijn optimaal uitgerust voor de landbouw.  

LEES VERDER

Meer informatie over Kramer

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.