Kramer Wielladers

Kramer heeft een uitgebreid aanbod wielladers. Deze wielladers zijn multifunctioneel, stabiel, sterk en efficiënt. U heeft keuze uit de 5-serie of 8-serie wielladers. Wilt u meer informatie over een van de machines? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand contactformulier.

Wielladers 5-serie

De KL12.5, de KL 14.5, de KL18.5, de KL19.5 en de KL25.5 zijn wielladers met vierwielbesturing in de klasse van 1 tot 4,5 ton. Deze compacte machines vormen het hoofdsegment van Kramer. Door de smalle en lage bouw kunnen deze machines komen waar grote machines niet kunnen komen. Ideaal voor smalle doorgangen, stallen of bijvoorbeeld opslagruimtes.

Drie andere wielladers met vierwielaandrijving uit de 4 - 5-ton klasse zijn de KL33.5, de KL36.5 en de KL38.5. Deze machines zijn het hele jaar door te gebruiken door de ruime keuze aan opties en aanbouwdelen. Door de combinatie van wendbaarheid en vermogen zijn deze machines optimaal geschikt voor het gebruik op kleine en grote boerderijen.

Wielladers 8-serie

De premium-serie van Kramer bevat de KL37.8, de KL41.8 en de KL43.8 met vierwielbesturing uit de klasse van 4 tot 5 ton. Deze modellen zijn echte allrounders. Dankzij de veelzijdigheid aan aanbouwdelen kunnen ze flexibel worden ingezet. Bij de KL37.8 en de KL43.8 biedt Kramer de mogelijkheid om te kiezen voor een verlengde laadinrichting. Standaard is de Deutz-motor TCD 2.9 met een vermogen van 55 kW ingebouwd, deze motor voldoet aan emissienorm fase V.

Wat dacht u van de KL60.8 en de KL70.8 met vierwielbesturing uit de 9- tot 11-ton klasse. Deze wielladers hebben een aandrijving die zorgt voor stabiliteit, constant laadvermogen, wendbaarheid en compactheid. Hiernaast hebben deze modellen een innovatief cabine- en bedieningsconcept en voldoen in ieder opzicht aan de laatste technische standaarden.  

Elektrische wiellader

Naast bovenstaande modellen heeft Kramer ook een volledig elektrische wiellader met vierwielbesturing. Met het gebruik van de KL25.5E hoeft u zich geen zorgen meer te maken over CO2 beperkingen, grenswaarden voor roetdeeltjes en maximale waarden voor geluidsemissie. Deze volledig elektrisch aangedreven wiellader werkt namelijk volledig emissiebrij, spaart zowel het milieu als de gebruiker en scoort daarnaast ook op het gebied van efficiëntie en rendement.

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.