Lemken Vroeg-Koop-voordeel - tot wel 15% korting op slijtonderdelen

GroeNoord heeft de kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines van Lemken in het assortiment. De Duitse machinefabrikant Lemken is een specialist in de professionele akkerbouw op het gebied van grondbewerking, zaaien en gewasbescherming. Het aanbod in landbouwmachines weerspiegelt kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare techniek met een hoog prestatievermogen. Bestel nu alvast uw originele Lemken slijtonderdelen en maak uw werktuig weer klaar voor het nieuwe seizoen.  

Hoog prestatievermogen met Lemken

Voor u telt elk uur, vooral in de piekperiodes, en voor ons telt uw tevredenheid. Lemken machines komen hun beloftes na, niet alleen door de hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare techniek, maar ook door het bieden van juiste service. Een belangrijk onderdeel hierbij is het gebruik van de originele (slijt)onderdelen in OEM-kwaliteit. Dit voor een langere levensduur en betere betrouwbaarheid. 

Wist u dat originele onderdelen vaak goedkoper of maar iets duurder zijn dan imitatie-onderdelen? De kwaliteit en slijtvastheid maken het verschil.

Ons advies: ga voor origineel

Meld u direct aan

Hoe werkt de vroeg-koop-actie?

Stap 1: Als u geïnteresseerd bent in flinke kortingen (tot wel 15%) op uw Lemken slijtonderdelen kunt u zich bij ons aanmelden. Dit doet u door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen of door te mailen naar lemken@groenoordbv.nl.  

Stap 2: Vervolgens krijgt u een speciaal op maat gemaakte aanbieding. Deze aanbieding is aan de hand van het serienummer van uw Lemken machine zoals deze is afgeleverd vanaf de fabriek. U krijgt een overzichtelijke tekening waarbij de onderdelen genummerd zijn met een bijbehorend bestelformulier.

Stap 3: Mocht u vervolgens belangstelling hebben om Lemken slijtonderdelen met extra voordeel te bestellen, stuurt u het ingevulde bestelformulier retour naar lemken@groenoordbv.nl.

Om ervoor te zorgen dat de slijtdelen tijdig geleverd worden, verzoeken wij u zich voor 20 december aan te melden!

15% korting op Lemken slijtonderdelen

Vul uw gegevens in en wij komen bij u terug met een op maat gemaakte aanbieding voor uw Lemken machine